Αποτελεσματικά tips για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη από την Amy Milnes

Αποτελεσματικά tips για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη από την Amy Milnes

Όταν βλέπεις ότι η σχέση σας περνάει έντονη πλήξη καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αυτά τα 4 αποτελεσματικά tips από την relationship coach, Amy Milnes, έτσι ώστε να μπορέσει αυτή η σχέση να βελτιωθεί αλλά και να κρατήσει στο μέλλον για πολύ καιρό.

Μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφος σου

Η ευτυχία, είναι επιλογή και δεν είναι ανάγκη να εξαρτάσαι από κανέναν και τίποτα, ώστε να γίνεις ευτυχισμένη. Έτσι λοιπόν, μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφος σου, αλλά φρόντισε η ίδια να σε προσέχεις και να σε αγαπάς.

Να ξέρεις την αξία σου αλλά και τα πιστεύω σου

Αν παραδείγματος χάρη είσαι κατά της συγχώρεσης σε μια απιστία, τότε πρέπει να ξέρεις ότι το να συγχωρήσεις κάποιον που δεν ήταν πιστός, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πρέπει να ξέρεις την αξία σου και να μην προδίδεις τα πιστεύω σου για κανέναν.

Δεν είναι μόνο το τι λες, αλλά και το τι κάνεις

Η Milnes τονίζει πως η επικοινωνία, δεν έχει να κάνει μόνο με το λεκτικό της είδος, αλλά και με τις πράξεις σου και βέβαια με την στάση σου σώματος σου. Το να είσαι εκεί για τον σύντροφο σου, δεν σημαίνει απλά ότι ακούς τα όσα σου λέει, αλλά το ότι έχει 100% της προσοχής σου και δεν βλέπεις ταυτόχρονα και τηλεόραση για παράδειγμα.

Δείξε ποια είναι τα όρια σου

Ο συμβιβασμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση αλλά και η σωστή επικοινωνία είναι μερικά από τα θεμέλια κάθε υγιούς σχέσης. Δείξε ποια είναι τα όρια σου, τι ανέχεσαι και τι όχι, αλλά μην ξεχνάς να κάνεις λίγο πίσω σε αυτά που δεν σε πειράζει και τόσο να δεχτείς.Σχετικά Άρθρα

Σοκαριστική έρευνα! Οι άνθρωποι που παρακολουθούν πορνό διατρέχουν σοβαρούς κινδύνους

Ασφαλώς και μιλάμε για την συστηματική παρακολούθηση ερωτικών ταινιών, κάτι που βέβαια στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο, αφού μέσω

Μην “μασάς”! Αυτά είναι τα κόλπα των αντρών για να μην χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό

Τις έχεις ακούσει σίγουρα κάποιες από αυτές τις δικαιολογίες, αφού έτσι κι αλλιώς το σύνολο των ανδρών παραδέχεται ότι έχει

Τι σημαίνουν τα σεξουαλικά όνειρα;

Τη φράση «όνειρα γλυκά και… απονήρευτα» σίγουρα δεν την ακούτε για πρώτη φορά! Είσαι σε σχέση ή παντρεμένη και ευτυχισμένη.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial