Αργύρης Αγγέλου για δηλώσεις Καπουτζίδη: «Εγώ κάποιες φορές δεν ζω τη ζωή μου όπως θέλω» (video)

Αργύρης Αγγέλου για δηλώσεις Καπουτζίδη: «Εγώ κάποιες φορές δεν ζω τη ζωή μου όπως θέλω» (video)

O Αργύρης Αγγέλου, καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την προσωπική του ζωή στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Γιατί είναι η δήλωση της εβδομάδας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Μιλώντας για δήλωση της εβδομάδας, σημαίνει ότι πάλι βάζουμε ταμπέλες. Ο Γιώργος είναι το πιο ελεύθερο πλάσμα που γνωρίζω ίσως. Γνωρίζω κι άλλα ελεύθερα πλάσματα, αλλά τον Γιώργο απλά τον γνωρίζετε κι εσείς. Τον θαυμάζω πάρα πολύ όχι γιατί έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, τον θαυμάζω γιατί ζει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει.

Εγώ που το λέω και το θαυμάζω, είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές τη ζωή μου δεν τη ζω όπως ακριβώς θέλω. Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους, δεν τους έχω ξεπεράσει όλους μου τους φόβους. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τους έχει ξεπεράσει και αυτό δεν το κάνει μόνο δημόσια, το κάνει και στη ζωή του και αυτό είναι το ουσιαστικό. Τον θαυμάζω πολύ», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.


Tags Άρθρου:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Λάουρα Νάργες: “Ο λόγος που χώρισα με τον Μιχάλη είναι…” (photos)

Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργε για τον χωρισμό της με τον  Μιχάλη Μουρούτσο. “Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις.

ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Δείτε την κούκλα εγγονή της! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Είναι πανέμορφη και ασχολείται με τον χώρο της μόδας, όχι όμως ως μοντέλο, αν και θα μπορούσε να είναι.

Η Lindsay Lohan θέλει να παίξει την… “Μικρή Γοργόνα”!

Προσπαθεί αλλά μάταια. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial