Αρωματικά κεριά για το σπίτι που λατρεύουν οι διάσημοι! (photos)

Αρωματικά κεριά για το σπίτι που λατρεύουν οι διάσημοι! (photos)

Πριν από τους συνδυασμούς των χρωμάτων, τα έπιπλα και τη διακόσμηση, το πρώτο που ενστικτωδώς παρατηρούν όλοι σε ένα χώρο είναι το άρωμα του. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι celebrities του Hollywood, οι οποίοι φροντίζουν να γεμίζουν το σπίτι τους με αρωματικά κεριά και να επιλέγουν με πολλή προσοχή το άρωμα τους, ακριβώς όπως θα έκαναν για το σώμα τους.

Η Meghan Markle αγαπά το Diptyque Figuier Candle. Πρόκειται για ένα προϊόν με τεράστιες πωλήσεις. Είναι φρέσκο και floral με βασική νότα εκείνη του σύκου.

Το σπίτι της Beyonce μυρίζει γλυκιά βανίλια χάρη στο Diptyque Opoponax Scented Candle. Ακόμη και όταν λείπει από το σπίτι φροντίζει ώστε κάποιος να έχει πάντα αναμμένο το αγαπημένο της κερί.

Η Poppy Delevingne έχει αδυναμία στο Jo Malone London Orange Blossom Home Scented Candle. Το δροσερό άρωμα που χαρίζουν τα άνθη πορτοκαλιάς χαρίζει στο χώρο τη δροσερή αίσθηση ενός κήπου.

Η Victoria Beckham έχει επίσης αδυναμία στο άρωμα του σύκου και αυτός είναι ο λόγος που έχει πάντα αναμμένο στο σπίτι της το Diptyque Green Figuier Scented Candle.

Η Jennifer Aniston αγαπάει τα τριαντάφυλλα και φυσικά την εσάνς που αφήνουν όχι μόνο στο δέρμα της αλλά και στον χώρο. Το αγαπημένο της κερί είναι το Byredo Burning Rose Scented Candle.Σχετικά Άρθρα

Ένα σπίτι στην κορυφή ενός ηφαιστείου! (photos)

Η δημιουργία που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες είναι του αρχιτέκτονα Harold Bissner Jr. και ονομάζεται “Το σπίτι του Ηφαιστείου”.

Το σπίτι της Marilyn Monroe όπου στέγασε τον έρωτα της με τον Joe Di Maggio στο Λος Άντζελες! (photos)

Η Marilyn Monroe και ο Joe DiMaggio παντρεύτηκαν το 1954 και χώρισαν εννέα μήνες αργότερα. Σε αυτό το σπίτι στέγασαν

Κάντε τα μαξιλάρια σας σαν καινούργια!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εμφανίζονται με τα χρόνια στα μαξιλάρια μας είναι ότι αρχίζουν και κιτρινίζουν. Ένας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial