«Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε μαζί τους»! Με ποιους τα «βάζει» ο ηθοποιός;

«Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε μαζί τους»! Με ποιους τα «βάζει» ο ηθοποιός;

Ο Γιάννης Μπέζος λέει την γνώμη του και δε φοβάται να υποστηρίξει αυτό που πιστεύει. Ο ηθοποιός μίλησε στη real, για την απότομη διακοπή της σειράς στον Alpha, όπου πρωταγωνιστούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η τελευταία σειρά που κάνατε µε τον Πέτρο Φιλιππίδη έφαγε πολλά «πυρά» και κόπηκε άρον-άρον από τον Alpha.

Ήταν λάθος του καναλιού που βιάστηκε τόσο να κόψει τη σειρά. Μπορούσαν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις – φταίξαµε κι εµείς που δεν προσέξαµε να γίνουν άµεσα. Ήταν ιδιαίτερο το θέµα της, έγιναν λάθη, αλλά τα λάθη είναι για να διορθώνονται. Όσο για τα «πυρά» που λες, ήταν έντονα από ό,τι έµαθα και κάποια στιγµή υπήρξε µέχρι και χυδαιότητα, αλλά ας µην τους κάνουµε τη χάρη να ασχοληθούµε µαζί τους. Ειλικρινά, δεν αξίζει καν τον κόπο.

Είδα ένα αφιέρωµα στο «Εκείνες κι εγώ» που έγινε στον ΑΝΤ1. Τι ωραίες εποχές…

Ωραίες εποχές, αλλά δεν έχει νόηµα να κοιτάς πίσω, πέρα από ένα γλυκό, τρυφερό αφιέρωµα. Προχωράµε µπροστά – αυτό έλεγα και στον Τζώνη Καληµέρη σε µια κουβέντα που κάναµε. Μπορούν να γίνουν σειρές µε λιγότερα µέσα, αρκεί να υπάρξει έµπνευση. Πρέπει να προχωράµε µε όσα εφόδια έχουµε, όχι να θυµόµαστε αυτά τα περασµένα µεγαλεία. Πάνε, πέρασαν αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε για πρώτη φορά: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το «Νησί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει σχέση με άνθρωπο που έχει HIV και δεν έχω πρόβλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)Σχετικά Άρθρα

Νανά Καραγιάννη! Επέστρεψε σπίτι της μετά από την απίστευτη μάχη που έδωσε για τη ζωή της

Έδωσε μία σκληρή μάχη, καθώς το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου και η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial