Άσε τις δικαιολογίες ότι δεν έχεις χρόνο! Ήρθε το πρώτο λεωφορείο – γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)

Άσε τις δικαιολογίες ότι δεν έχεις χρόνο! Ήρθε το πρώτο λεωφορείο – γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)

Πόσες ώρες σπαταλάμε στις διαδρομές μας, ώρες χαμένες αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα λεωφορείο, είναι απλά υπομονή μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Η λύση όμως για τους ανθρώπους που θα ήθελαν και λίγη δράση βρέθηκε!

Η εταιρεία 1Rebel, ανακοίνωσε πως σύντομα θα λειτουργήσει το γυμναστήριο – λεωφορείο που θα σου επιτρέπει να γυμνάζεσαι ενώ κινείσαι στην πόλη του Λονδίνου.
Το project λέγεται Ride2Rebel και θα περιλαμβάνει διάφορες διαδρομές στο Λονδίνο μέσα σε ένα λεωφορείο (ήδη κυκλοφόρησε ο χάρτης με τις πρώτες διαδρομές) που θα είναι εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής, καθρέφτες, δυνατή μουσική ενώ θα φιλοξενεί ακόμα και μουσικά δρώμενα και DJs.

Το λεωφορείο – γυμναστήριο αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια μέσα στο έτος και ήδη μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος της διαδρομής πιθανά θα κυμαίνεται μεταξύ 12 και 15 λιρών και όλα τα δρομολόγια θα κάνουν τέρμα σε κάποιο από τα γυμναστήρια της εταιρείας ώστε οι επιβάτες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις (π.χ. τα ντους).

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν πως η ιδέα τους γεννήθηκε ως λύση για τους Λονδρέζους που θέλουν να γυμνάζονται καθημερινά και συνήθως επιλέγουν να πηγαίνουν με ποδήλατο στη δουλειά, αλλά ο άστατος καιρός στο Λονδίνο συχνά δεν τους το επιτρέπει.
Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που στο άκουσμα της είδησης έχουν αρχίσει να θέτουν σοβαρά ζητήματα και να αναρωτιούνται για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό το project (π.χ. τί θα συμβεί αν το λεωφορείο εγκλωβιστεί στην κίνηση; Θα κάνει ενδιάμεσες στάσεις αν έχεις φτάσει στον προορισμό σου; κ.λπ.) αλλά οι υπεύθυνοι λένε πως τα έχουν σκεφτεί όλα και σύντομα θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες.Σχετικά Άρθρα

Έγκαυμα από την ηλιοθεραπεία: Τρόποι θεραπείας και ανακούφισης! (video)

Τα ηλιακά εγκαύματα είναι ο όρος για το κόκκινο, μερικές φορές πρησμένο και επώδυνο δέρμα που προκαλείται από υπερέκθεση στις

Πείτε «ναι» στο μουστάκι – Δείτε γιατί…

Το  παγκόσμιο κίνημα του  Movember – συνδυασμός της λέξης μουστάκι ( moustache)  και Νοέμβριος (November)…   Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr

Κοίτα την γλώσσα σου αμέσως σε ένα καθρέφτη-Αν είναι έτσι πήγαινε σε γιατρό!

Όπως όμως και άλλα μέρη του σώματος, η γλώσσα μπορεί να δείξει σημάδια κάποιας ασθένειας ή τραυματισμού… Το να είμαστε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial