Άσκηση για τέλειες γωνίες προσώπου! (video)

Άσκηση για τέλειες γωνίες προσώπου! (video)

Θέλεις να αποκτήσεις sexy γωνίες;

Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία «βάσανα» είναι αναμφίβολα το συσσωρευμένο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Εκτός από την κοιλιά, τους γλουτούς και τα χέρια, μια ακόμα συνηθισμένη περιοχή όπου το λίπος συσσωρεύεται είναι και το πρόσωπο.

Τα μάγουλα αλλά και η περιοχή κάτω από το σαγόνι είναι και οι συνηθέστερες περιοχές συγκέντρωσης του, δίνοντας μια στρογγυλή όψη στο πρόσωπό σου.

Οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο και τα σηκωμένα ζυγωματικά είναι στοιχείο γοητείας που ζηλεύουμε στα εντυπωσιακά πρόσωπα των μεγαλύτερων σούπερ μόντελς, ακόμα όμως κι αν η φύση δεν σε έχει προικίσει με τα σέξι ζυγωματικά, υπάρχει τρόπος να τα τονίσεις περισσότερο απλώς κάνοντας καθημερινά στο σπίτι μία συγκεκριμένη άσκηση.

Αν λοιπόν δεν θέλεις να καταφύγεις στη λύση του νυστεριού προκειμένου να αλλάξεις το σχήμα του κεφαλιού σου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ξεπετάγονται να ζυγωματικά σου από τις γωνίες του προσώπου σου η λύση είναι η παρακάτω μέθοδος που βασίζει τα αποτελέσματα της στις σωστές κινήσεις μασάζ που μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνη σου σε καθημερινή βάση.

Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο πιο γρήγορα θα δεις αποτελέσματα, τουλάχιστον σύμφωνα με την vlogger που θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά της.Σχετικά Άρθρα

Τα DO’S & DON’TS των φωτοσκιάσεων! (video)

Με τον όρο φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο πετυχαίνουμε την εικονική μορφολογική αλλαγή των διάφορων «ατελειών»

Victoria Beckham: Μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare!

H Victoria Beckham κυκλοφόρησε μία skincare συλλογή προϊόντων και όπως ήταν φυσικό διάλεξε για συνεργάτη της collection τον πιο ειδικό

Η Caitlyn Jenner απέκτησε το δικό της κραγιόν

Η Caitlyn Jenner, που απασχόλησε αρκετά τα μέσα την προηγούμενη χρονιά με την απόφασή της να προβεί σε αλλαγή φύλου,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial