Άσκηση για τέλειες γωνίες προσώπου! (video)

Άσκηση για τέλειες γωνίες προσώπου! (video)

Θέλεις να αποκτήσεις sexy γωνίες;

Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία «βάσανα» είναι αναμφίβολα το συσσωρευμένο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Εκτός από την κοιλιά, τους γλουτούς και τα χέρια, μια ακόμα συνηθισμένη περιοχή όπου το λίπος συσσωρεύεται είναι και το πρόσωπο.

Τα μάγουλα αλλά και η περιοχή κάτω από το σαγόνι είναι και οι συνηθέστερες περιοχές συγκέντρωσης του, δίνοντας μια στρογγυλή όψη στο πρόσωπό σου.

Οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο και τα σηκωμένα ζυγωματικά είναι στοιχείο γοητείας που ζηλεύουμε στα εντυπωσιακά πρόσωπα των μεγαλύτερων σούπερ μόντελς, ακόμα όμως κι αν η φύση δεν σε έχει προικίσει με τα σέξι ζυγωματικά, υπάρχει τρόπος να τα τονίσεις περισσότερο απλώς κάνοντας καθημερινά στο σπίτι μία συγκεκριμένη άσκηση.

Αν λοιπόν δεν θέλεις να καταφύγεις στη λύση του νυστεριού προκειμένου να αλλάξεις το σχήμα του κεφαλιού σου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ξεπετάγονται να ζυγωματικά σου από τις γωνίες του προσώπου σου η λύση είναι η παρακάτω μέθοδος που βασίζει τα αποτελέσματα της στις σωστές κινήσεις μασάζ που μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνη σου σε καθημερινή βάση.

Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο πιο γρήγορα θα δεις αποτελέσματα, τουλάχιστον σύμφωνα με την vlogger που θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά της.



Σχετικά Άρθρα

Conditioner VS Μάσκα μαλλιών!

Η περιποίηση των μαλλιών μιας γυναίκας απαιτεί αφοσίωση και προσοχή σε κάθε λούσιμο. Σύμμαχοί της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Το νέο setting spray της Kylie Jenner!

Η  Kylie Jenner, λάνσαρε ένα νέο setting spray το οποίο κυκλοφορεί με το brand Kylie Cosmetics και όπως προβλέπεται θα

Σπιτική μάσκα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης με μόνο 3 υλικά!

Μπορεί η τριχόπτωση για τους περισσότερους άνδρες να είναι μία δυσάρεστη κατάσταση που τους δημιουργεί άγχος ότι γερνούν και ότι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial