“Αστέρια” στα θρανία! – Τι λένε τα ζώδια για τον μαθησιακό χαρακτήρα!

“Αστέρια” στα θρανία! – Τι λένε τα ζώδια για τον μαθησιακό χαρακτήρα!

Με μία σύντομη αστρολογική ματιά χωρίζουμε τους 12 μαθησιακούς χαρακτήρες, με τις διαφορετικότητες που τους χαρακτηρίζουν.

Απο την Αλεξάνδρα Καρτά, αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

Η περίοδος της σχολικής χρονιάς αρχίζει και η εκπαίδευση για τους μικρούς μαθητές είναι προ των πυλών.  Με μία σύντομη αστρολογική ματιά χωρίζουμε τους 12 μαθησιακούς χαρακτήρες, με τις διαφορετικότητες που τους χαρακτηρίζουν.

back-to-school-2

ΚΡΙΟΣ

Ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ

Είναι πάντα ένα σπίρτο αναμμένο. Το παιδί Κριός θέλει να βρίσκεται πάντα ενεργό στην τάξη, στις δραστηριότητες και σε ότι αφορά την μάθηση. Προσπαθεί πάντα με ζήλο να αποδείξει,.. ότι είναι πρώτο !!


ΤΑΥΡΟΣ

Ο ΗΡΕΜΟΣ

Αυτός ο μικρός-η, έχει φοβερές δυνατότητες, αρκεί να τις καταλάβουν οι γονείς νωρίς. Ο μικρός αυτός καλλιτέχνης, μπορεί να συλλαμβάνει με το μυαλό του πολλές λεπτομέρειες που για άλλους μπορεί να είναι ανύπαρκτες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ

Είναι το παιδί σας Δίδυμος;, είναι ανήσυχο και δραστήριο. Ποτέ δεν μένει απομονωμένο, γιατί ξέρει να κερδίζει τους άλλους με πολύ εύκολο τρόπο. Είναι ο μαθητής που θα έχει τις πιο πολλές απορίες μέσα στην τάξη και με μεγάλη ευκολία θα μαθαίνει ξένες γλώσσες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

Πληγώνεται πολύ εύκολα όταν τον προσβάλουν. Έτσι θα προσπαθεί να είναι πάντα μελετηρός και ήσυχος ώστε να μην προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Αντιλαμβάνεται με ευκολία κάθε αλλαγή και ακολουθεί χωρίς δυσκολία το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Πάντα θέλει να τα καταφέρνει με τα δύσκολα και βρίσκεται κοντά στους αδύναμους. Η μάθηση για αυτό το παιδί, δεν σταματά μόνο στα βασικά. Έχει μία ευρεία αντίληψη των πραγμάτων και ασχολύται με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ΣΥΝΕΠΗΣ

Πάντα θέλει να κρατά σημειώσεις για το κάθε τι. Είναι μελετηρό παιδί και θέλει να μαθαίνει ακόμη το κάτι παραπάνω από αυτά που του αναλογούν. Οι φίλοι του λίγοι αλλά ουσιαστικοί, χωρίς να θέλει να τους επισκιάζει. Αφιερώνει χρόνο αρκετό στην μελέτη.


ΖΥΓΟΣ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ

Πραγματικά θέλει να βρίσκεται σε αρμονία και ισορροπία μέσα στο περιβάλλον του. Οι φίλοι τον αγαπούν, γιατί θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί τους. Καλλιτεχνική φύση που οι εξωσχολικές δραστηριότητες το βοηθούν να αναπτυχθεί πνευματικά και ψυχικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση ο μαθητής αυτός να μην φέρει εις πέρας ότι του ανατεθεί. Το πείσμα του τον κάνει μερικές φορές σκληρό και με τον ίδιο του τον εαυτό. Βρίσκεται λοιπόν πάντα ενεργός σε κάθε δύσκολη μαθησιακή περίοδο και τα καταφέρνει πάντα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Είναι πάντα με πολλές ερωτήσεις σε κάθε περίπτωση. Αναζητά κάτι άλλο από αυτό που του διδάσκουν και έτσι φέρνει σε αμηχανία τους εκπαιδευτικούς. Ο αθλητισμός είναι το αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του τόσο προικισμένου παιδιού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ΣΤΑΘΕΡΌΣ

Δεν αντέχει τις αλλαγές και προσαρμόζεται πολύ δύσκολα όταν υπάρχουν γύρο του καταστάσεις που δεν τον ηρεμούν. Στο σχολείο είναι το παιδί που αφιερώνει πολύ χρόνο για την μάθηση του, αλλά και την αξιοπρεπή του παρουσία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Το παιδί του αύριο… Το μυαλό που μπορεί να χωρέσει τον κόσμο όλο. Ίσως σε μικρή ηλικία να μην τον κατανοούν απόλυτα, λόγο ότι είναι ένα διαφορετικό παιδί από τα άλλα. Αν έχει την κατάλληλη βοήθεια θα εκτοξευτεί στα ύψη.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ

Η ισχυρή φαντασία και δεκτικότητα σε ότι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν, κάνουν αυτό το παιδί ξεχωριστό. Επιστημονικός, καλλιτέχνης μα και ρομαντικός επαναστάτης, αγαπιέται εύκολα από εκπαιδευτικούς και φίλους.

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6955 240 480


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑσχολείο

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (18/19-5)

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: ΚΡΙΟΣ Ζωτικό και ιδιαιτέρως κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial