«Ασυγκράτητο» ζευγάρι έκανε σεξ εν πτήσει!

«Ασυγκράτητο» ζευγάρι έκανε σεξ εν πτήσει!

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες πτήσης από το Δουβλίνο στην Τουρκία, αφού ένα… ασυγκράτητο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σεξ μέσα στο αεροπλάνο και μάλιστα σε κοινή θέα.

Οι γονείς και τα παιδιά που βρίσκονταν στην πτήση παρακολουθούσαν με… τρόμο, καθώς ο άνδρας, που πιστεύεται ότι ήταν από το Δουβλίνο, ήρθε… κοντά με τη φίλη του στον διάδρομο του αεροπλάνου.

Κατηγορείται επίσης ότι ούρησε στο διάδρομο, ενώ χτύπησε και τη σύντροφό του.

Το περιστατικό συνέβη σε μια πτήση από το Δουβλίνο στην Τουρκία το περασμένο Σάββατο με την τοπική αστυνομία να… υποδέχεται το ζευγάρι όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι το ζευγάρι άρχισε τη σεξουαλική πράξη στο διάδρομο αφού επανειλημμένα τους σταμάτησαν από το να πάνε στο μπάνιο μαζί.

Ένα άτομο δήλωσε ότι η γυναίκα «καβάλησε» τον άνδρα ενώ «κοιτούσε όλους τους επιβάτες».

Άλλοι εξέφρασαν την ενόχληση τους, λέγοντας ότι ο άνθρωπος φέρεται να ούρησε έξω από την πόρτα της τουαλέτας, αφήνοντας ίχνη στο διάδρομο.

Φέρεται μάλιστα και να χτύπησε φίλη του λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σμύρνης.

Ένας αγανακτισμένος επιβάτης είπε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Μια γυναίκα που ήταν με το παιδί της του ζήτησε να σταματήσει και η απάντησή του ήταν ότι ο Θεός του έδωσε π*** για να τη χρησιμοποιεί».

Βίντεο που έπαιξε στο Dublin Live, δείχνει ότι το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο της Σμύρνης – αλλά του επετράπη να φύγει και αργότερα εντοπίστηκε και πάλι κοντά σε ένα ξενοδοχείο που διαμένουν πολλοί επιβάτες.

Η εταιρεία διακοπών δήλωσε ότι έχει πολιτική «μηδενικής ανοχής» προς κακή συμπεριφορά και οι δύο επιβάτες δεν θα είναι στην ίδια πτήση επιστροφής στο Δουβλίνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόσθεσε η εταιρεία: «Έχουμε ανακαλέσει τη σύμβασή με αυτό το ζευγάρι και δεν μένουν σε ένα συνεργαζόμενο ξενοδοχείο, ούτε και πετούν πίσω στο Δουβλίνο μαζί μας.»Σχετικά Άρθρα

Σεξουαλικά ατυχήματα! Ψυχραιμία… δες πώς να τα αντιμετωπίσεις

Γιατί ο σωστός άντρας δεν ξέρει μόνο πώς να απολαμβάνει το sex στο maximum αλλά και πώς να παραμείνει ψύχραιμος

«Ζαλίζει» το ποσοστό των Ελληνίδων γυναικών που απατούν!

Το νούμερο είναι αποστομωτικό…Σε έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, σε 2000 ζευγάρια… Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr 60 SHARES Share on

Κανόνες του καβγά μεταξύ ζευγαριών!

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, όμως υπάρχει τρόπος για να αποφεύγονται οριστικές ρήξεις και να παραμένει ευτυχισμένο. Σύμφωνα με ψυχοθεραπευτές οι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial