Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να βάλεις στο ψυγείο σου το καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να βάλεις στο ψυγείο σου το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι σημαίνει ζέστη και ήλιος.

Δες τη λίστα με τα καλλυντικά που πρέπει να βάλεις στο ψυγείο σου αυτό το καλοκαίρι, διότι πολλά από αυτά είναι «ευαίσθητα» και χρειάζονται ψυγείο τους καλοκαιρινούς μήνες για να μην αλλοιωθούν τα συστατικά τους, ενώ κάποια άλλα θα είναι πολύ πιο απολαυστικά όταν τα εφαρμόζετε αν είναι παγωμένα.

Κρέμα ματιών

Κανένας καλύτερος τρόπος να αποσυμφορήσεις την περιοχή των ματιών και να μειώσεις πρηξίματα και σακούλες από το να βάλεις την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο! Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά πάντα στην μείωση των πρησμένων ματιών ενώ νιώθεις άμεση ανακούφιση και ξεκούραση!

Ενυδατική προσώπου

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα που κοκκινίζει πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις την ενυδατική σου στο ψυγείο όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες για να έχεις αυτή την αίσθηση ανακούφισης 24/7. Κατά τα άλλα, σε όλους του τύπους δέρματος η ενυδατική κρέμα που βγαίνει από το ψυγείο και μπαίνει απευθείας στο πρόσωπό σου λειτουργεί υπέροχα στην σύσφιξη των πόρων!

Άρωμα

Οι περισσότερες από εμάς βάζουμε το άρωμά μας στο μπάνιο. Όμως, η υγρασία, οι υδρατμοί ακόμη και η θερμότητα από τα εργαλεία styling κάνουν κακό στο άρωμά μας! Ο ιδανικότερος χώρος για να το φυλάξεις τώρα το καλοκαίρι είναι η πόρτα του ψυγείου. Αρκεί, βέβαια, να μην το παίρνεις μαζί σου στο γραφείο ή στην βόλτα σου γιατί και οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίες δεν του κάνουν καλό.

Βερνίκια νυχιών

Στη ζέστη τα βερνίκια πήζουν και γίνονται πολύ πιο δύσκολα στη χρήση. Μάλιστα κάποια «σπάνε» και αλλοιώνεται το χρώμα τους. Στο ψυγείο, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί.

Προϊόντα με βιταμίνες

Μόλις ανοιχτούν και έρθουν σε επαφή με τον αέρα, τα προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες οξειδώνονται και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους γρηγορότερα. Διατηρώντας τα στο ψυγείο παρατείνετε τις δυνάμεις τους.

Σπρέι προσώπου

Είτε είναι για τόνωση, ενυδάτωση, δροσιά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, διατηρήστε τα σπρέι προσώπου στο ψυγείο για τον απλούστατο λόγω του ότι θα σας φρεσκάρουν καλύτερα αν είναι δροσερά.

Μολύβια ματιών, χειλιών και κραγιόν

Η βάση αυτών των προϊόντων είναι κατά κύριο λόγο κέρινη κι έτσι είναι πιο επιρρεπή στο να αλλοιωθούν στις θερμοκρασίες δωματίου. Βάλτε τα λοιπόν στο ψυγείο και θα παραμείνουν άθικτα.

Να έχετε υπόψιν σας ότι τα καλλυντικά, γενικά, πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος, να μην είναι εκτεθειμένα σε ζέστη, σε υδρατμούς (του μπάνιου) και να μην τα βλέπει ο ήλιος (αυτό ισχύει και για τα αντηλιακά).Σχετικά Άρθρα

Βάλε με τη σωστή σειρά τα καλλυντικά σου

Serum, primers, foundation, highlighter..και πολλά πολλά ακόμη μπουκαλάκια, ονομασίες και καλλυντικά.

Δείτε 10 εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε την χωρίστρα σας! (video)

Τα μαλλιά είναι ένα στοιχείο που απασχολεί πολύ τις γυναίκες αφού το στιλ τους μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial