Αυτές είναι οι πιο υποτιμημένες ερωτογενείς ζώνες!

Αυτές είναι οι πιο υποτιμημένες ερωτογενείς ζώνες!

Οι πιο ευαίσθητες αλλά λιγότερο δημοφιλείς ερωτογενείς ζώνες.

Όλοι και όλες γνωρίζουμε τις κλασικές και προφανείς ερωτογενείς περιοχές του σώματος μας και τείνουμε να δίνουμε εκεί όλη την προσοχή μας.

Και ενώ είναι σημαντικό να ασχολούμαστε με τις βασικές αυτές ζώνες, υπάρχουν πιο ‘άγνωστα’ σημεία που αγνοούμε ή ασχολούμαστε πολύ λίγο και που τελικά μπορούν να κάνουν θαύματα στη σεξουαλική μας ζωή.

1. Τα χείλη

Μπορεί να χρησιμοποιείς τα χείλη σου για να ενεργοποιήσεις άλλες ερωτογενείς ζώνες αλλά μην ξεχνάς ότι αποτελούν το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός σου. Από το φιλί μέχρι το ελαφρύ δάγκωμα, θα βρεις πολλούς τρόπους για να τα βάλεις στο ερωτικό παιχνίδι.

2. Δάχτυλα ποδιών

Δεν πρωταγωνιστούν στην ερωτική πράξη αλλά μπορεί να είναι η έκπληξη αν δοκιμάσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα πόδια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν ότι απολαμβάνουν να αγγίζουν ή να ερεθίζουν αυτή την περιοχή.

3. Εσωτερικό των μοιρών

Άλλο ένα ευαίσθητο σημείο του σώματός σου που δεν δέχεται συχνά την προσοχή που του αξίζει. Αν ο σύντροφός σου έχει φτάσει προς τα κάτω θα σε απογειώσει αν ασχοληθεί με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα του με το εσωτερικό των μοιρών.

4. Γόνατα και αγκώνες (εσωτερικό)

Ακούγεται περίεργο αλλά μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση στον σύντροφό σου ή σε εσένα το άγγιγμα σε αυτά τα σημεία του κορμιού. Αν και είναι κι αυτά από τα πι ευαίσθητα στο σώμα σου σπάνια απολαμβάνουν την περιποίηση που τους αξίζει.

5. Πισινός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ερεθίσεις αυτό το σημείο του σώματός σου και δεν περιλαμβάνουμε σε αυτούς τη διείσδυση. Από το γαργάλημα και το άγγιγμα μέχρι τη χρήση sex toys. Ο πισινός, όπως και τα γεννητικά σου όργανα, έχει άπειρες νευρικές απολήξεις τις οποίες μπορείς να ενεργοποιήσεις.

6. Αυτιά

Πέρα από το να ψιθυρίσεις στον σύντροφό σου κάτι μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το σημείο για να τον ερεθίσεις και με άλλο τρόπο. Με φιλιά ή ελαφριά δαγκώματα, με τη γλώσσα σου ή τα δάχτυλά σου μπορείς να φέρεις στον σύντροφό σου τεράστια ευχαρίστηση.

7. Χέρια

Στην ίδια λογική με τα χείλη, θεωρούνται το μέσο για να ερεθίσεις στον σύντροφό σου αλλά μπορεί να αποτελέσουν κι από μόνα τους μια ερωτογενής ζώνη. Από το φιλί στις παλάμες, το γλείψιμο τω δαχτύλων ή το χάιδεμα και το πιάσιμο των χεριών για αρκετή ώρα μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη συνθήκη.

8. Όπου σε κάνει να νιώθεις όμορφα

Οι ερωτογενείς ζώνες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ενώ μπορεί να αλλάξουν και με το πέρασμα του χρόνου στον ίδιο άνθρωπο. Μπορεί να ανακαλύψεις στο σώμα σου κάποιο σημείο που ούτε καν το φανταζόσουν. Ώρα να το εξερευνήσεις!Σχετικά Άρθρα

“Τι γουρουνότριχα είναι αυτή αγάπη μου;” Αυτές είναι οι πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ

Όσο απολαυστικό κι αν είναι το σεξ σαν πράξη, τόσο αμήχανο μπορεί να γίνει και για τους δύο συντρόφους. Σίγουρα

Έρευνα: Το μέγεθος του πέους επηρεάζει τη γονιμότητα!

Είναι η πρώτη μελέτη που συνδέει το μέγεθος του πέους με τη γονιμότητα. Οι άνδρες με προβλήματα γονιμότητας έχουν πέος

Έρευνα: 2 στους 3 Έλληνες κάνουν περιστασιακό σεξ χωρίς προφυλάξεις!

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών και αναλύσεων ierax analytix, για την σεξουαλική υγεία των νέων κάτω των

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial