Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων – E.T. ο Εξωγήινος επιστρέφει! (video)

Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων – E.T. ο Εξωγήινος επιστρέφει! (video)

Οι διαφημίσεις που βγαίνουν κάθε Χριστούγεννα είναι ευφάνταστες και άκρως συγκινητικές.

Μια τέτοια διαφήμιση είναι και της εταιρείας Sky & Comcast.

Φέτος τα Χριστούγεννα δύο φίλοι από διαφορετικούς κόσμους που χωρίστηκαν το 1982 ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλον και κάνουν ένα όνειρο μας πραγματικότητα.

H ετήσια αναμέτρηση για την καλύτερη διαφήμιση των Χριστουγέννων έχει ήδη νικητή. Η εταιρεία Sky & Comcast έκανε το όνειρο πραγματικότητα: ο λατρεμένος Εξωγήινος του Σπίλμπεργκ E.T., φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφει στη Γη για να ξανασυναντήσει τον αγαπημένο του Έλιοτ. Τον ενήλικα Έλιοτ ερμηνεύει ο Χένρι Τόμας.

Ο E.T. ανακαλύπτει την οικογένεια του φίλου του, τα δυο του παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κοριτσάκι, που μοιάζουν πολύ με τον Έλιοτ και την Γκέρτι.

«Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που ήσουν εδώ», λέει ο ενήλικας Έλιοτ στον αγέραστο εξωγήινο της καρδιάς μας.

Η επανένωση του Έλιοτ με τον E.T. δεν φέρει την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά του κινηματογραφιστή Λανς Άρκοντ, γνωστό από τη δουλειά του σε ταινίες όπως οι: «Χαμένος στη Μετάφραση» και «Μαρία Αντουανέτα».Σχετικά Άρθρα

Έγινε viral τραγουδώντας το «Ave Maria» στην κόρη του! (video)

Ο Justin Gigliello δάσκαλος φωνητικής και πιάνου πήγε την κόρη του στην Disneyland και εκείνη του ζήτησε να της τραγουδήσει

America’s Got Talent: Δείτε πώς με μια μονωτική ταινία στο στόμα τους άφησε όλους άφωνους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχικά πάγωσαν με την εμφάνιση αυτού του άντρα στην σκηνή και στο τέλος κατάφερε να τους αφήσει με το στόμα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial