Αυτή η γυναίκα δείχνει πως είναι να μεγαλώνεις δύο παιδιά και 4 σκυλιά! Πράγματι είναι απίστευτο… (photos)

Αυτή η γυναίκα δείχνει πως είναι να μεγαλώνεις δύο παιδιά και 4 σκυλιά! Πράγματι είναι απίστευτο… (photos)

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτόν τον κόσμο από τα σκυλιά. Και παρόλο που πολλοί από εμάς θα ήθελαν να κατέχουν έστω ένα, μερικές φορές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε απλά τα κατοικίδια ζώα κάποιου άλλου στο δρόμο ή στο λογαριασμό του στο Instagram.

Έτσι, αν είστε ένας από τους πολλούς απελπισμένους εραστές σκυλιών αλλά από μακριά… ετοιμαστείτε να αισθανθείτε μια τεράστια ζήλια!

Η Sarah Hegarty είναι (groomer) κομμώτρια σκύλων και δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα Σαμογέντ (Samoyeds) σκυλιά. Εδώ θα βρείτε τον λογαριασμό της στο Instagram  Samoyed Siblings που είναι αφιερωμένος στην απίστευτη ομορφιά αυτών των σκύλων.

«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν πότε θα γίνω ιδιοκτήτης ενός Samoyed.»

Όταν τελικά απέκτησα το δικό μου σπίτι ήμουν τελικά σε θέση να πάρω ένα. Έκανα πολλή έρευνα πριν έρθω σε επαφή με κάποιον για να αποκτήσω τον πολυπόθητο Σαμογέντ (Samoyed). Όσο περισσότερο έκανα έρευνα, τόσο περισσότερο ερωτευόμουν μαζί τους », είπε η Sarah….

Δεν είμαι μόνο μια (μαμά) 4 σκύλων αλλά έχω δύο μικρά παιδιά κάτω από την ηλικία των δύο, έτσι η ζωή μου είναι αρκετά ταραχώδης. Παρόλα τις πολλές δυσκολίες βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της Samoyeds μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες για να πλυθούν σωστά και να καλλωπιστούν και τα τέσσερα πανέμορφα σκυλάκια της και είναι μάλιστα και η δημιουργός του » Samoyeds of Perth «, ενός συλλόγου που φέρνει κοντά τους ιδιοκτήτες Samoyed και τα σκυλιά τους.

Γνωρίστε τη Sarah Hegarty, είναι κομμώτρια σκύλων και ένας υπερήφανος ιδιοκτήτης όχι ενός αλλά τεσσάρων όμορφων Samoyed σκυλιών!

Εκτός από τα 4 σκυλάκια, έχει και δύο μικρά παιδιά κάτω των δύο ετών…!

Η Σάρα είναι επίσης δημιουργός της λέσχης «Samoyeds of Perth» ενός συλλόγου που φέρνει κοντά τους ιδιοκτήτες Samoyed και τα σκυλιά τους. Και έχει αναλάβει και την τύχη για τα παραμελημένα και ανεπιθύμητα Samoyeds…!

Η Σάρα λέει ότι η μεγαλύτερη κόρη της έμαθε πώς να περπατά κρατώντας την γούνα του σκύλου της…!

Και παρόλο που μερικοί άνθρωποι μπορεί να ζηλεύουν αυτούς τους ιδιοκτήτες σκύλων, ο χρόνος που χρειάζονται για να τους περιποιηθούν και να τους πλύνουν μπορεί να είναι έως και 8 ώρες…!

 Σχετικά Άρθρα

Μην της γυρίσετε την πλάτη: Zητείται ΑΝΘΡΩΠΟΣ γι αυτήν την κούκλα…

Λένε, πως τα σημάδια μαρτυρούν ιστορίες που ζήσαμε, αγώνες που δώσαμε και μάχες που κερδίσαμε. Υπάρχουν και άλλα σημάδια όμως.

Πασίγνωστη ηθοποιός του Μπρούσκο κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε το σκυλάκι της! Τι απάντησε η ίδια στις κατηγορίες (ΦΩΤΟ)

Προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο η δημοσίευση που θέλει την ηθοποιό να φέρθηκε άσχημα στο σκυλάκι της.

Ψάχνουν το «μυστικό» της μακροζωίας στο DNA της τελευταίας γιγάντιας χελώνας των νήσων Γκαλαπάγκος..! (photos)

Ο «Μοναχικός Τζορτζ», η γιγάντια χελώνα των νήσων Γκαλαπάγκος του Εκουαδόρ, η οποία πέθανε το 2012 έχοντας ζήσει περίπου έναν

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial