Αυτή η γυναίκα δείχνει πως είναι να μεγαλώνεις δύο παιδιά και 4 σκυλιά! Πράγματι είναι απίστευτο… (photos)

Αυτή η γυναίκα δείχνει πως είναι να μεγαλώνεις δύο παιδιά και 4 σκυλιά! Πράγματι είναι απίστευτο… (photos)

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτόν τον κόσμο από τα σκυλιά. Και παρόλο που πολλοί από εμάς θα ήθελαν να κατέχουν έστω ένα, μερικές φορές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε απλά τα κατοικίδια ζώα κάποιου άλλου στο δρόμο ή στο λογαριασμό του στο Instagram.

Έτσι, αν είστε ένας από τους πολλούς απελπισμένους εραστές σκυλιών αλλά από μακριά… ετοιμαστείτε να αισθανθείτε μια τεράστια ζήλια!

Η Sarah Hegarty είναι (groomer) κομμώτρια σκύλων και δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα Σαμογέντ (Samoyeds) σκυλιά. Εδώ θα βρείτε τον λογαριασμό της στο Instagram  Samoyed Siblings που είναι αφιερωμένος στην απίστευτη ομορφιά αυτών των σκύλων.

«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν πότε θα γίνω ιδιοκτήτης ενός Samoyed.»

Όταν τελικά απέκτησα το δικό μου σπίτι ήμουν τελικά σε θέση να πάρω ένα. Έκανα πολλή έρευνα πριν έρθω σε επαφή με κάποιον για να αποκτήσω τον πολυπόθητο Σαμογέντ (Samoyed). Όσο περισσότερο έκανα έρευνα, τόσο περισσότερο ερωτευόμουν μαζί τους », είπε η Sarah….

Δεν είμαι μόνο μια (μαμά) 4 σκύλων αλλά έχω δύο μικρά παιδιά κάτω από την ηλικία των δύο, έτσι η ζωή μου είναι αρκετά ταραχώδης. Παρόλα τις πολλές δυσκολίες βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της Samoyeds μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες για να πλυθούν σωστά και να καλλωπιστούν και τα τέσσερα πανέμορφα σκυλάκια της και είναι μάλιστα και η δημιουργός του » Samoyeds of Perth «, ενός συλλόγου που φέρνει κοντά τους ιδιοκτήτες Samoyed και τα σκυλιά τους.

Γνωρίστε τη Sarah Hegarty, είναι κομμώτρια σκύλων και ένας υπερήφανος ιδιοκτήτης όχι ενός αλλά τεσσάρων όμορφων Samoyed σκυλιών!

Εκτός από τα 4 σκυλάκια, έχει και δύο μικρά παιδιά κάτω των δύο ετών…!

Η Σάρα είναι επίσης δημιουργός της λέσχης «Samoyeds of Perth» ενός συλλόγου που φέρνει κοντά τους ιδιοκτήτες Samoyed και τα σκυλιά τους. Και έχει αναλάβει και την τύχη για τα παραμελημένα και ανεπιθύμητα Samoyeds…!

Η Σάρα λέει ότι η μεγαλύτερη κόρη της έμαθε πώς να περπατά κρατώντας την γούνα του σκύλου της…!

Και παρόλο που μερικοί άνθρωποι μπορεί να ζηλεύουν αυτούς τους ιδιοκτήτες σκύλων, ο χρόνος που χρειάζονται για να τους περιποιηθούν και να τους πλύνουν μπορεί να είναι έως και 8 ώρες…!

 Σχετικά Άρθρα

Αξιολάτρευτα μικροσκοπικά σκυλιά… να τα πιεις στο ποτήρι! (photos)

Δείτε πανέμορφα μικρά μωρά σκυλιά που είναι τόσο όμορφα που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει. Κάποια από αυτά

Δείτε την γάτα με τα πιο όμορφα και εκφραστικά μάτια στον κόσμο…! (photos)

Γνωρίστε την Molly chan, μια μικρή Γάτα Βεγγάλης, με τα πιο όμορφα μάτια. Είναι τόσο λυπημένα ώρες ώρες, αλλά και τόσο γοητευτικά.

Βλαβερές τροφές, φυτά και ουσίες για τον σκύλο!

Πάντα γίνεται λόγος για τροφές που είναι επικίνδυνες ή βλαβερές ή πιθανόν βλαβερές για τους σκύλους μας, μα πολλές φορές

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial