Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος ή αλλιώς ο δρόμος του θανάτου! (video)

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος ή αλλιώς ο δρόμος του θανάτου! (video)

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο συνδέει την Λα Παζ με την Γιούνγκας και παραμένει ένα αφιλόξενο μονοπάτι όπου εκατοντάδες οδηγοί έχασαν την ζωή τους.

Μετά βίας χωράνε δύο αυτοκίνητα σε αυτό το κακοτράχαλο μονοπάτι των 69 μόλις χιλιομέτρων, που συνδέει την Λα παζ με την Γιούνγκας στην Κορδιλιέρα των Άνδεων. Κι αν είσαι τυχερός και βρίσκεσαι από την εσωτερική πλευρά, νοιώθεις ας πούμε πιο ασφαλής από τον οδηγό του άλλου οχήματος, που στέκεται εκατοστά από γκρεμούς εξακοσίων μέτρων, χωρίς το παραμικρό κιγκλίδωμα ασφαλείας.

Μόνο τυχαία ο North Yungas road δεν ονομάστηκε ο «δρόμος του θανάτου», αφού κάθε χρόνο εκατοντάδες οδηγοί και δεκάδες ποδηλάτες χάνουν την ζωή τους προσπαθώντας να τον διασχίσουν. Η διαδρομή ξεκινάει από 3660 μέτρα υψόμετρο στη Λα Παζ ανεβαίνει στα 4650 μέτρα στο La Cumbre pass και μετά κατεβαίνει στο Κορόϊκο, το οποίο βρίσκεται στα 1200 μέτρα.

Αν είστε υψοφοβικοί, αποφύγετε πάση θυσία αυτό που πολλοί ριψοκίνδυνοι οδηγοί χαρακτηρίζουν εμπειρία ζωής σε ένα φιδωτό στενό κακοτράχαλο μονοπάτι (η άσφαλτος είναι άγνωστη λέξη), όπου αν συναντηθούν δύο λεωφορεία, απλά δεν χωράνε! Το ένα θα πρέπει να βρει κάποιο υποτυπώδες άνοιγμα για να αφήσει χώρο στο άλλο να περάσει από τον «δρόμο του θανάτου», εκεί όπου χάθηκαν πολλοί για μια στραβοτιμονιά. Φτιαγμένος από κατάδικους την δεκαετία του ’30 εξακολουθεί να προκαλεί τους τολμηρούς που θέλουν να ρισκάρουν όχι απλά το 4 επί 4, αλλά την ίδια τους την ζωή.

Πηγή: newsauto.grΣχετικά Άρθρα

Η στιγμή που μπουλντόζα παρασύρει γυναίκα και την θάβει ζωντανή! (video)

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει την τραγική στιγμή που μια γυναίκα εργαζόμενη σε εργοστάσιο στην Κίνα

Δύο ένοχα σκυλιά προκαλούν διαδικτυακό «πανικό» και γίνονται viral! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος έκλεψε το Dentastix, οι ύποπτοι είναι δύο και μάλλον… τους τσάκωσαν. Το βίντεο μέσα σε πολύ λίγες μέρες έχει γίνει viral

Τράκαρε την Ferrari αξίας €640.000 του φίλου του! (video)

Ένα όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτη για έναν Κινέζο στην πόλη Σούζου. Ο Τζιν είχε δανειστεί από τον πλούσιο φίλο του,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial