Brownies με φυστικοβούτυρο!

Brownies με φυστικοβούτυρο!

Υλικά:

1 φλ. καστανή ζάχαρη
1 φλ. φυστικοβούτυρο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλ. νιφάδες βρώμης
1,5 κ.γ. μπέικιν
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 και 2 επιπλέον κ.γ. πλήρες γάλα
1/2 φλ. σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350F. Απλώνετε χαρτί ψησίματος σε ένα τετράγωνο ταψί μεγέθους 8×8 ιντσών με χαρτί περγαμηνής.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, το φυστικοβούτυρο και τη βανίλια σε υψηλό για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας μίξερ χειρός.

Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τις νιφάδες βρώμης, το μπέικιν και το αλάτι. Αφήνετε στην άκρη για αργότερα.

Σβήνετε το μίξερ και προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι βρώμης. Στη συνέχεια ρίχνετε το γάλα από πάνω και χτυπάτε και πάλι σε μεσαία ταχύτητα. Χτυπάτε για 15 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Η ζύμη πρέπει να παραμείνει σχετικά υγρή και να κολλάει στο μπολ ελαφρώς. Προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.

Μεταφέρετε τη ζύμη στο ταψί και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πιέσετε ομοιόμορφα προς τα κάτω. Αν θέλετε προσθέστε περισσότερες σταγόνες σοκολάτας από πάνω.

Ψήνετε για 22-26′ ή έως ότου οι άκρες να δείχνουν χρυσαφένιες και σπασμένες. Ελέγχετε αν το γλυκό έχει ψηθεί με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει καθαρή και στεγνή έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει εντελώς και στην συνέχεια πιάνετε το χαρτί ψησίματος από τις άκρες του και μεταφέρετε το γλυκό σε μια άλλη επιφάνεια πριν κόψετε σε 12 ίσα κομμάτια.

Μπορείτε να τα φυλάξετε σε θερμοκρασία δωματίου στο ψυγείο για μερικές μέρες.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Μεξικάνικη σαλάτα με ζυμαρικά!

Υλικά: 250 γραμμάρια βιδάκι ή κοχυλάκια 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια 1 κονσέρβα καλαμπόκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουταλιά της σούπας

Σπιτική pizza με λίγες θερμίδες!

Υλικά: Για την ζύμη θα χρειαστούμε: 600γρ. αλεύρι ολικής άλεσης για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.γ.

Κείκ σοκολατένιας λάβας!

Υλικά: 5 μεγάλα αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ. (1 φλ.) ζάχαρη άχνη + λίγη για πασπάλισμα 250 γρ. βούτυρο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial