Chemseχ: Η νέα επικίνδυνη μόδα στο κρεβάτι!

Chemseχ: Η νέα επικίνδυνη μόδα στο κρεβάτι!

Τι είναι το χημικό σeξ το οποίο κάνει θραύση, που αλλού; Στις ΗΠΑ. Είναι ο έρωτας που συνδυάζεται με την κατανάλωση παραισθησιογόνων ουσιών ή ουσιών που ενισχύουν την λίμπιντο ανδρών και κυρίως γυναικών. Κάτι σαν μια «έκρηξη» ερωτικής διάθεσης. Βασικό εργαλείο το χάπι MDMA που βοηθά τις γυναίκες να απελευθερώνονται και κάμπτει την φυσική συστολή που αισθάνονται όταν τους προτείνουν συνεύρεση.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το περιοδικό Journal of Sexual Medicine, το αλκοόλ, η κάνναβη, η κοκαΐνη και η έκσταση ή το MDMA είναι οι ουσίες, που συνήθως συνδυάζονται με το σεξ.

Η Αly, 30 ετών, δεν πήγε ποτέ σε ένα πάρτι chemseχ per se, αλλά πέρασε αρκετό καιρό κάνοντας σeξ αφού είχε πάρει ουσίες. “Τη μέρα, δούλευα σε μια εταιρεία, και τη νύχτα, πάρταρα! Ενώ ήμουν πάντα λίγο ντροπαλή στο σeξ, με την κοκαΐνη και το MDMA απελευθερωνόμουν. Αμέσως μόλις έπαιρνα κάποια ουσία γινόμουν μια άλλη, και ήταν τρομερά αυξημένη και η σεξουαλική εμπειρία. Κάναμε σεξ για 12 ώρες, σταματούσαμε μόνο για να πάμε τουαλέτα ή να πιούμε μια γουλιά νερό”, εξομολογείται σε γυναικείο περιοδικό.

Σύμφωνα με την Ally, το σεξ έγινε σχεδόν… ψυχαναγκαστικό και όλο και πιο ακραίο, ενώ τα Σαββατοκύριακα άρχιζαν νωρίτερα και τελείωναν αργότερα όσο οι εραστές διαδέχονταν ο ένας τον άλλο.

“Στόχος ήταν να ξεπερνάμε πάντα τα όρια – ήμουν ένα άγριο κακό κορίτσι. Ήταν ένας φαύλος κύκλος στον οποίο είχα εγκλωβιστεί για περίπου δύο χρόνια μέχρι που έπρεπε να ομολογήσω ότι είχα πρόβλημα και ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο”.

Έρευνες στο εξωτερικό έδειξαν πως περίπου το 90% των ανθρώπων έκαναν περιστασιακό σeξ μεθυσμένοι ή κάτω από την επήρεια ουσιών το προηγούμενο εξάμηνο. “Το τρομακτικό είναι ότι η κοκαΐνη αντιμετωπίζεται πλέον σαν να σου προσφέρουν… ένα ποτήρι κρασί”, λέει η σεξολόγος Nikki Goldstein. “Πολλοί άνδρες το χρησιμοποιούν για να προσελκύσουν τις γυναίκες! ‘Θες να κάνουμε μια γραμμή μαζί’ έχει γίνει χαρακτηριστική ατάκα πεσίματος”, αναφέρει.

Μεγάλη προσοχή

Κάθε χρήση ουσιών είναι επικίνδυνη, ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί και ο κίνδυνος της δυνητικής εξάρτησης από αυτές.

Κάποιες ουσίες είναι εξαιρετικά εξαρτησιογόνες και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η χρήση τους να οδηγήσει σε εθισμό. Τέλος, υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι που σχετίζονται με την ενέσιμη χρήση και αφορούν τη διασπορά αιματογενώς μεταδιδόμενων νόσων όπως η Ηπατίτιδα C αλλά και άλλων λοιμώξεων από βακτήρια όπως ο σταφυλόκοκκος ή οι μύκητες.Σχετικά Άρθρα

Μπορεί το σεξ να λειτουργήσει ως αντικαταθλιπτικό;

Η σχέση ανάμεσα στην κατάθλιψη και το σεξ είναι περίπλοκη. Η κατάθλιψη μπορεί να «κλέψει» τη σεξουαλική ορμή του ανθρώπου,

Ο τρόπος που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα μας!

Ορισμένες στάσεις καθίσματος μπορεί να εκπέμπουν συστολή, άλλες άνεση ή επιθετική διάθεση, ενώ άλλες δείχνουν πως είστε ανασφαλείς και ντροπαλοί.

Έρευνα: Τα μηνύματα είναι απιστία;

Τα πράγματα στις μέρες μας είναι διαφορετικά. Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με αποτέλεσμα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial