Χιου Γκραντ: Στηρίζει Μέγκαν και Χάρι – «Τα ταμπλόιντ ξεσκίζουν τη σύζυγο του» (video)

Χιου Γκραντ: Στηρίζει Μέγκαν και Χάρι – «Τα ταμπλόιντ ξεσκίζουν τη σύζυγο του» (video)

Το Megxit των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι απασχολεί τους πάντες και είναι λογικό οι Βρετανοί ηθοποιοί να δέχονται διαρκώς ερωτήσεις σε συνεντεύξεις τους για ένα ζήτημα που σίγουρα τους αφορά.

Ο Χιου Γκραντ είναι ένα πρόσωπο που έχει εκφραστεί δημόσια και στο παρελθόν για βασιλικά ζητήματα και το έκανε και τώρα, σε αυτό το φλέγον θέμα.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν, ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε τον Πρίγκιπα Χάρι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι βασικά στο πλευρό του Χάρι. Ο ταμπλόιντ Τύπος ουσιαστικά δολοφόνησε την μητέρα του, τώρα ξεσκίζουν την γυναίκα του».

Ο Γκραντ θέλησε έτσι να υπενθυμίσει στους ακροατές τις συνθήκες θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που ήταν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο καταδίωκαν παπαράτσι, όταν αυτό συνετρίβη, παρασύροντας στον θάνατο τρεις από τους τέσσερις επιβάτες, στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. «Πιστεύω ως άντρας, είναι δουλειά του να προστατέψει την οικογένειά του, οπότε είμαι μαζί του», πρόσθεσε ο ηθοποιός.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial