Cloud Eggs!

Cloud Eggs!

Υλικά:

4 αυγά
1/4 από ένα κουταλάκι αλάτι
1/3 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Διαχώρισε τα ασπράδια από τους κρόκους σε ένα μεγάλο μπολ. Κράτησε τους κρόκους σε ένα μικρότερο.

Χτύπησε τα ασπράδια με το αλάτι με ένα μίξερ για περίπου τρία λεπτά. Θέλεις να αφρατέψει πολύ. Πρόσθεσε την παρμεζάνα. Bάλε τα ασπράδια σε τέσσερα μικρά τσέρκια που έχεις βάλει ήδη πάνω στο ταψί. Με ένα κουτάλι κάνε σχήματα.

Ψήσε για δύο λεπτά. Βγάλε από τον φούρνο και πρόσθεσε από ένα κρόκο στο κάθε ”σύννεφο”. Βάλε ξανά στον φούρνο και ψήσε για άλλα τρία λεπτά. Σέρβιρε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Cloud Eggs

Σχετικά Άρθρα

Κασουλέ: Φτιάξε φασολάδα α λα γαλλικά

Και οι Γάλλοι φτιάχνουν τη φασολάδα αλλά με το δικό τους μοναδικό τρόπο προσθέτοντας χοιρινό και ψήνοντας την στο φούρνο

Αναρόκρεμα!

Υλικά: 14 φύλλα μπακλαβά 1 κιλό αναρή (μυζήθρα/ανθότυρο) ανάλατη 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη 1 σφηνάκι ανθόνερο (όχι

Σαλάτα καπρέζε με ζυμαρικά!

Υλικά: 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά 3 κ. σ. σάλτσα πέστο 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/4

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial