Crème brulée!

Crème brulée!

Υλικά:

200 γρ. μέλι

250 ml πλήρες γάλα

2 medium αυγά

4 κ.σ. καστανή ζάχαρη

Για το κάψιμο:

Καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μέλι, τη ζάχαρη, το γάλα και τα αυγά, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να φτάσει τους 80°C.

Περνάμε το μείγμα από σήτα και το αδειάζουμε σε 4 μπολ. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μια πετσέτα και γεμίζουμε το ταψί με βραστό νερό, μέχρι τη μέση.

Ψήνουμε στους 180°C αέρα για 15 λεπτά και κατόπιν αφαιρούμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

Σερβίρουμε τις crème brulée κατευθείαν.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Crème brulée

Σχετικά Άρθρα

Tορτελίνια τυριού με ντομάτα και baby σπανάκι!

Πεντανόστιμα τορτελίνια με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και baby σπανάκι! Υλικά: 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 kg ντομάτες ψιλοκομμένες 1/2 κ. γλυκού

Πίτα του βοσκού!

Υλικά: Για τις πατάτες 1½ κιλό πατάτες 100 γρ. βούτυρο αγελάδος μοσχοκάρυδο τριμμένο στη μύτη του κουταλιού 200 γρ. γραβιέρα

Μπάρες λευκής σοκολάτας με καρύδα

Υλικά: 1/2 κούπα βούτυρο κακάο λιωμένο 1/4 της κούπας λάδι καρύδας λιωμένο 1 κούπα ωμά κάσιους μουλιασμένα σε νερό για

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial