Crème brulée!

Crème brulée!

Υλικά:

200 γρ. μέλι

250 ml πλήρες γάλα

2 medium αυγά

4 κ.σ. καστανή ζάχαρη

Για το κάψιμο:

Καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μέλι, τη ζάχαρη, το γάλα και τα αυγά, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να φτάσει τους 80°C.

Περνάμε το μείγμα από σήτα και το αδειάζουμε σε 4 μπολ. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μια πετσέτα και γεμίζουμε το ταψί με βραστό νερό, μέχρι τη μέση.

Ψήνουμε στους 180°C αέρα για 15 λεπτά και κατόπιν αφαιρούμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

Σερβίρουμε τις crème brulée κατευθείαν.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Crème brulée

Σχετικά Άρθρα

Fruit Infusions: Η νέα γεύση που ξετρελαίνει!

Για τις στιγμές που χρειάζεσαι μια γερή δόση ενυδάτωσης και ενέργειας, αλλά βαριέσαι να φτιάξεις smoothie ή στέρεψες από ιδέες,

Πιτσάκια ατομικά!

Υλικά: 1 πακέτο ζύμη σφολιάτα 250 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο από το χοντρό μέρος του τρίφτη 200 γραμμάρια μανιτάρια 40

Τούρτα Μεντόβικ!

Ρωσική συνταγή για τούρτα με μέλι! Υλικά: 440-550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ. βούτυρο ανάλατο 110 γρ.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial