Crème brulée!

Crème brulée!

Υλικά:

200 γρ. μέλι

250 ml πλήρες γάλα

2 medium αυγά

4 κ.σ. καστανή ζάχαρη

Για το κάψιμο:

Καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μέλι, τη ζάχαρη, το γάλα και τα αυγά, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να φτάσει τους 80°C.

Περνάμε το μείγμα από σήτα και το αδειάζουμε σε 4 μπολ. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μια πετσέτα και γεμίζουμε το ταψί με βραστό νερό, μέχρι τη μέση.

Ψήνουμε στους 180°C αέρα για 15 λεπτά και κατόπιν αφαιρούμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

Σερβίρουμε τις crème brulée κατευθείαν.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Crème brulée

Σχετικά Άρθρα

Παγωτό μέντας!

Υλικά: 700 γρ. γάλα καρύδας 1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης 1 κ. γλ. εκχύλισμα μέντας 85 γρ. μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη

Η πιο εύκολη και δροσιστική σαλάτα ζυμαρικών!

Μια δροσερή και πολύχρωμη σαλάτα ζυμαρικών με πικάντικη σάλτσα γιαουρτιού, που της δίνει μια δροσερή και ευχάριστη γευστική νότα. 60

Λαχανοντολμάδες!

Υλικά: Για τους λαχανοντολμάδες 1 μεγάλο λάχανο 1/2 κιλό κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φλιζανάκια του καφέ ρύζι 1

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial