Δαχτυλιές τέλος στη κουζίνα χωρίς απορρυπαντικό!

Δαχτυλιές τέλος στη κουζίνα χωρίς απορρυπαντικό!

Είναι εκνευριστικό να έχετε μια κουζίνα πεντακάθαρη αλλά τα ντουλάπια και οι ανοξείδωτες συσκευές σας να είναι γεμάτα δαχτυλιές.

Οι δαχτυλιές μπορεί να χαρακτηρίζονται από πολλούς ως ευκόλως αντιμετωπίσιμες, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως λερώνουν τις κουζίνες των γυναικών. Μάλιστα, αποτελούν έναν από τους εφιάλτες των νοικοκυρών, καθώς μπορούν να δημιουργηθούν πανεύκολα.

Σας αποκαλύπτουμε το κόλπο που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε εύκολα τις δαχτυλιές χωρίς απορρυπαντικό!

Σε περίπτωση, που κάποια νοικοκυρά αντιμετωπίζει πρόβλημα με δαχτυλιές στην κουζίνα της, θα πρέπει να βάλει αρχικά το σφουγγάρι της στο νερό. Έπειτα, θα πρέπει να το τοποθετήσει στον φούρνο μικροκυμάτων. Ακολούθως, η νοικοκυρά θα πρέπει να τρίψει το φούρνο με το σφουγγάρι της. Έτσι, θα καθαριστούν οι λεκέδες από τις δαχτυλιές.

Το σίγουρο είναι πως η κουζίνα θα αποκτήσει ξανά την αρχική της λάμψη. Μάλιστα, αυτό θα γίνει χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών. Επίσης, η ίδια τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σπιτιού. Μπορεί να εφαρμοστεί στα ντουλάπια ή σε άλλα μέρη, όπου υπάρχουν ίχνη από δαχτυλιές.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό trick και δεν θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά για να περάσετε όλες τις επιφάνειες και τα ντουλάπια της κουζίνας σας.Σχετικά Άρθρα

Swirl: Η νέα συλλογή διακοσμητικών του Tom Dixon! (photos)

O εμβληματικός σχεδιαστής Tom Dixon μας ενθουσίασε ξανά με την τελευταία του συλλογή από διακοσμητικά αντικείμενα. Η νέα collection του,

Δώστε νέα πνοή στο σαλόνι σας το φθινόπωρο με απλά βήματα και ανέξοδα!

Κάθε φθινόπωρο το σπίτι μας γίνεται ξανά το ιδανικό “καταφύγιο” για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τους

Έχετε παλιά παντζούρια; Μην κάνετε το λάθος και τα πετάξετε! (ΦΩΤΟ)

Με τη δύναμη των αυτοσχέδιων κατασκευών, τα παλιά αντικείμενα του σπιτιού σου μπορούν να μεταμορφωθούν σε οτιδήποτε θελήσεις.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial