Δε θα πιστεύετε πόσο εύκολο είναι, να ανανεώσετε τον αέρα του σπιτιού σας και να μυρίζει υπέροχα για ώρες!

Δε θα πιστεύετε πόσο εύκολο είναι, να ανανεώσετε τον αέρα του σπιτιού σας και να μυρίζει υπέροχα για ώρες!

To  να φρεσκάρουμε τον αέρα στο σπίτι μας, δίνοντάς του την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θέλουμε και που θα διαρκέσει για πολλές ώρες, αν όχι μέρες, είναι κάτι πολύ εύκολο και ανέξοδο!

Αυτό βέβαια, προϋποθέτει το σπίτι μας να είναι καθαρό. Μην περιμένεις δηλαδή πως με έναν μαγικό τρόπο, το αχούρι μετατρέπεται σε παλάτι.

Αφού λοιπόν ο χώρος μας είναι καθαρός τότε με μικρά κολπάκια, μπορούμε να του δώσουμε τον αέρα φρεσκάδας που επιθυμούμε. Επίσης αυτά τα κόλπα, είναι εξαιρετικά χρήσιμα, για τις ξαφνικές επισκέψεις.

Παίρνουμε ένα ψεκαστήρι, στο οποίο μέσα βάζουμε νερό και περίπου μισό καπάκι μαλακτικό ρούχων. Με αυτό στη συνέχεια, ψεκάζουμε τις κουρτίνες, αλλά και τους καναπέδες και τις πολυθρόνες στην περίπτωση που είναι υφασμάτινα και όχι δερμάτινα. Προσοχή. Τα ψεκάζουμε, τόσο όσο. Όχι να γίνουν μούσκεμα. Δε θα πιστεύετε πόσο όμορφα θα μυρίζει το σπίτι σας για πολλές ώρες.

Άλλο κολπάκι είναι τα αρωματικά αυτοσχέδια πουγκάκια. Βάζουμε δηλαδή αρωματικά υλικά που έχουμε σπίτι, όπως ξυλαράκια κανέλας, φλούδες από πορτοκάλι ή μανταρίνι και μερικά γαρύφαλλα σε τούλι, που στη συνέχεια το κάνουμε πουγκάκι και το αφήνουμε σε διάφορες μεριές του σπιτιού μας.

Ακόμα, αν πρόκειται για χειμώνα και έχετε καλοριφέρ, μπορείτε πολύ εύκολα, ένα πετσετάκι που το έχετε βουτήξει σε νερό με μαλακτικό, να το αφήσετε να στεγνώσει πάνω στο καλοριφέρ. Όλο σας το σπίτι θα πάρει το άρωμα του μαλακτικού και θα είναι σα να έχετε μόλις κάνει γενική.Σχετικά Άρθρα

This Smells like my Vagina: Το κερί της Gwyneth Paltrow για το σπίτι που είναι sold out! (photos)

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα κεριά που έχουν όλου του κόσμου τις μυρωδιές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Ακόμα και τα

Διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα το τζάκι σας! (photos)

Γίνεται να στολίσουμε το σπίτι μας χριστουγεννιάτικα και ν΄αφήσουμε το τζάκι; Όχι φυσικά! Αφού, το τζάκι είναι η πιο ζεστή,

Γι’αυτόν τον λόγο πρέπει να βάζεις πάντα λίγο βαμβάκι στα σκουπίδια σου!

Μήπως και εσύ έχεις κουραστεί να βγάζεις τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα τα σκουπίδια από το σπίτι επειδή αναβλύζει μια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial