Δείτε 50 φωτογραφίες με την μαγευτική ομορφιά της γάτας Μέιν Κουν..! (photos)

Δείτε 50 φωτογραφίες με την μαγευτική ομορφιά της γάτας Μέιν Κουν..! (photos)

Η γάτα Μέιν Κουν (Maine Coons) είναι Αμερικανική ημιμακρύτριχη γάτα. Ως ξεχωριστή φυλή αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στο Μέιν, όπου τις είχαν σε μεγάλη εκτίμηση για τις κυνηγετικές τους ικανότητες. Με το πέρασμα των χρόνων αυτή η φυλή εξελίχθηκε σε μια στιβαρή γάτα, σχεδιασμένη να αντέχει τους σφοδρούς χειμώνες και τις εναλλαγές του καιρού της περιοχής. Οι Μέιν Κουν διακρίνονται ανάμεσα στις άλλες ράτσες για τον γλυκό τους χαρακτήρα, την καλοσυνάτη διάθεση και την εξυπνάδα τους.

Ο φωτογράφος Robert Sijka, με έδρα το Χονγκ Κόνγκ, έχει συνδυάσει τα δύο του πάθη στη ζωή: την αγάπη του για την φωτογραφία και την αγάπη του για τις γάτες Μέιν Κουν . Είναι Πολωνός, αλλά πριν από δεκατέσσερα χρόνια η οικογένειά του και αυτός είχε την ευκαιρία να μετακομίσει στην Κίνα. Μετά από λίγο, δημιούργησε την εταιρία για τα ζώα. Έχει ερωτευτεί τις γάτες Maine Coons και αυτός και η σύζυγός του Izabella και έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα αναπαραγωγής πριν από 8 χρόνια. Η εταιρία τους ονομάζεται OtiCami και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ : www.oticami.com.

“Μετά τη γέννηση των πρώτων γατών, ήταν σε σκέψη πώς να παρουσιάσει τις γάτες του στον κόσμο. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του με τη φωτογραφία. Αποφάσισε ότι οι εικόνες του πρέπει να είναι κάτι το ξεχωριστό, όπως ακριβώς και οι Maine Coons είναι ξεχωριστές. Μετά από αρκετές χιλιάδες φωτογραφίες, κατέληξε με το σημερινό στυλ του και με μεγάλη ευχαρίστηση δουλεύει με αυτά τα καταπληκτικά ζώα.

“Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι” πώς να κρατήσετε μια γάτα για μια φωτογραφία. ” Η απάντησή του είναι πάντα η ίδια, δεν είναι δυνατόν. Οι γάτες δεν είναι σκύλοι, δεν μπορείτε να τις παραγγείλετε να κάθονται ακίνητες και γι ‘αυτό πιστεύω ότι η εργασία με τις γάτες είναι μια μεγάλη πρόκληση. Το μυστικό του περιέχεται σε δύο λέξεις, πρακτική και υπομονή. “

Ο Robert κάνει περιστασιακά φωτογραφίες για τους πελάτες του, αλλά το 99% των «μοντέλων» προέρχονται από τις 20 γάτες και τα γατάκια της συζύγου του, οι οποίες τους κρατούν και τους δύο καθημερινά πολύ απασχολημένους. Έχει ξεκινήσει πρόσφατα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τις συλλογές Maine Coon.

Πιο κάτω θα δείτε 50 εντυπωσιακές φωτογραφίες με τις αγαπημένες γάτες Μέιν Κουν που θα λατρέψετε σίγουρα..!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

#26

#27

#28

#29

#30

#31

#32

#33

#34

#35

#36

#37

#38

#39

#40

#41

#42

#43

#44

#45

#46

#47

#48

#49

#50Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο! Σκύλος παίζει σχοινάκι μαζί με παιδιά! (video)

Σε μια γειτονιά στην Βραζιλία τα παιδιά αποφάσισαν να παίξουν σχοινάκι και αφού ο σκύλος θέλησε να λάβει και αυτός

Τα μεγάλα σκυλιά ζουν λιγότερο;

Ο μέσος όρος ζωής των τετράποδων φίλων μας είναι περίπου δέκα χρόνια, ωστόσο συχνά ο αριθμός αποκλίνει ανάλογα με την

Φοβούνται τις μέλισσες οι ελέφαντες…; Και όμως ναι δείτε γιατί.. (photos)

Οι αγρότες στην Αφρική είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους ελέφαντες που έμπαιναν στα χωράφια και κατέστρεφαν τη σοδειά τους.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial