Δείτε πως πρέπει να εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών!

Δείτε πως πρέπει να εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών!

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι λεπτό και ευαίσθητο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική περιποίηση. Όπως ακριβώς συμπεριφερόμαστε στο πρόσωπό μας, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα μάτια, με προϊόντα που ενυδατώνουν, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και παρέχουν όλα τα συστατικά που έχει ανάγκη η συγκεκριμένη περιοχή.

Σαφώς δεν αρκεί μόνο να επιλέξουμε μία οποιαδήποτε κρέμα, ένα serum ματιών και να τα εφαρμόζουμε καθημερινά. Πρέπει να βρούμε προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις, να τα απλώνουμε με συγκεκριμένο τρόπο, σε μικρή ποσότητα και στα σημεία που πρέπει.

1. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει το πρόσωπό μας από το μακιγιάζ και τους ρύπους και το έχουμε ξεπλύνει με τα κατάλληλα προϊόντα και αφού περιποιηθούμε την περιοχή των ματιών αφαιρώντας και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια και τις βλεφαρίδες μας. Καλό είναι για το σκοπό αυτό να χρησιμοποιήσεις λαδάκι ειδικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ στα μάτια και εφαρμόζοντάς το σε βαμβάκι με απαλές κινήσεις να κάνεις τον σωστό καθαρισμό.

2. Βάζουμε μικρή ποσότητα από το προϊόν στα σημεία κάτω από τα μάτια -όχι κοντά στα βλέφαρα, για να μην ερεθιστούμε- και συνεχίζουμε προς τα πάνω στο κόκκαλο εκεί που είναι τα φρύδια μας, ακολουθώντας τη φορά τους, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα για να την εφαρμόσουμε με ταμποναριστές απαλές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην σωστή αιμάτωση της περιοχής. Δε στεγνώνουμε το προϊόν, αντιθέτως αφήνουμε την υγρασία να απορροφηθεί σταδιακά από την επιδερμίδα μας.Σχετικά Άρθρα

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Πως είναι σήμερα στα 63 του χρόνια το μοντέλο Christie Brinkley

Απίστευτο και όμως αληθινό το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα είναι 63 ετών.

Γαλάκτωμα και λοσιόν προσώπου από αγγούρι!

Όπως όλες γνωρίζουμε δεν πρέπει ποτέ να μένουμε μακιγιαρισμένες τη νύχτα, ενώ πρέπει να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας καθημερινά, όσο

Αυτά τα λάθη κάνεις και λαδώνουν τα μαλλιά σου!

Πολλές φορές κάνουμε εν αγνοία μας λάθη που έχουν ως αποτέλεσμα να λαδώνουν τα μαλλιά μας πιο γρήγορα από όσο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial