Δείτε την ομάδα Sighthound που κάνει εξερεύνηση στη Λιθουανία με τα υπέροχα σκυλιά της.! (photos)

Δείτε την ομάδα Sighthound που κάνει εξερεύνηση στη Λιθουανία με τα υπέροχα σκυλιά της.! (photos)

Είμαστε η Sighthound Squad!

Το πλήρωμά μας αποτελείται από τρεις υπέροχους σκύλους: Τον Fargo ράτσας  Μπορζόι (Borzoi) που είναι ο μεγαλύτερος και με τη μεγαλύτερη γούνα, την Luna ράτσας Σαλούκι (Saluki) που είναι η νεαρότερη και μικρότερη αλλά ταυτόχρονα το πιο άγριο μέλος της ομάδας και την Olivia ράτσας  Γκρεϊχάουντ (Greyhound) .

Επίσης, έχουμε φίλους ανθρώπους που μας οδηγούν στα πιο άγρια ​​μέρη της Λιθουανίας. Μας αρέσει να περπατάμε στα δάση, στα χωράφια, και να επισκεπτόμαστε πλούσια μέρη.

Η ιστορία της ομάδας (Sighthound Squad) ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άρχισαν από μόνοι τους να μας βρίσκουν οι άνθρωποι και να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Λάβαμε πλήθος σχολίων και συμπαράστασης!

Στη συνέχεια βρήκε ο ένας  τον άλλον, μέσω Instagram. .

Αυτή η αγάπη, μας έδωσε ώθηση και από εκείνη την ημέρα ξεκινήσαμε τις πεζοπορίες. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο από τότε τρέχουμε, παίζουμε και γυρνάμε γύρω γύρω σε όλη τη Λιθουανία με τα σκυλιά μας. Ποιος θα το πίστευε ότι η φιλία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα μπορούσε να μας ενώσει και να κάνει τόσο μεγάλη την ομάδα μας.

Τώρα σχεδιάζουμε όμορφα χειροποίητα προϊόντα vegan για σκύλους και έχουμε τόσες πολλές δημιουργικές ιδέες για όλους τους τετράποδους φίλους μας!

Δείτε πιο κάτω απολαυστικές φωτογραφίες από την ομάδα μας:

#1

#2

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

#26

#27

#28

#29

#30

#31

#32

#33

#34Σχετικά Άρθρα

Γιατί οι σκύλοι γέρνουν το κεφάλι τους όταν τους μιλάμε;

Όλοι όσοι έχουμε σκυλιά έχουμε παρατηρήσει ότι ορισμένες φορές όταν μιλάνε σε έναν σκύλο εκείνος γέρνει το κεφάλι του πλάγια.

Κουτάβι 4 μηνών παρακολουθεί το “Lion King” και κλαίει! (video)

Ένα κουτάβι βλέπει για πρώτη φορά την ταινία “Lion King” και συγκινείται! Ένα συγκινητικό βίντεο ανέβασε ο Τζος Μάιερς, από

Οι 25 τρόποι που ο σκύλος σας… σου λέει σ’αγαπώ!

Ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους ο σκύλος σου, σου δείχνει την πιστή και ανιδιοτελή αγάπη του; Πώς καταλαβαίνεις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial