Δέκα μήνες φυλακή για πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή για ρευματοκλοπή!

Δέκα μήνες φυλακή για πασίγνωστο Έλληνα σχεδιαστή για ρευματοκλοπή!

Σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών καταδικάστηκε ο Έλληνας σχεδιαστής, κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή. Χωρίς τέλος είναι τα βάσανα για το σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, ο οποίος μετά τα χρέη προς το Δημόσιο, τις απαιτήσεις για μισθώματα και τελικά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τώρα ήρθε και η καταδίκη για κλοπή ρεύματος και μάλιστα, ύψους 17.000 ευρώ.

Αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής κάθισε στο εδώλιο για το αδίκημα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση και δικάστηκε ερήμην, αφού ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο συνήγορος του έδωσαν το «παρών» στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο ακροατήριο, η αξία της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωσε «δωρεάν» πειράζοντας τον μετρητή του υπερβαίνει τα 17.000 ευρώ, ποσό από το οποίο δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, όπως κατέθεσε μάρτυρας του ΔΕΔΔΗΕ! Μάλιστα, ο Βλάσσης Χολέβας εμφανίζεται στη δικογραφία ως αγνώστου διαμονής, ενώ, όπως ανέφερε στο δικαστήριο η δικηγόρος του ΔΕΔΔΗΕ, έχει πλέον κλείσει το κατάστημα του επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.

«Πήγαμε για έλεγχο στον ισόγειο επαγγελματικό χώρο και διαπιστώσαμε ότι, εκτός από τις κομμένες εξωτερικά σφραγίδες, ήταν πειραγμένος και ο μετρητής», κατέθεσε ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ που διενήργησε τον έλεγχο στο κατάστημα του σχεδιαστή στο Κολωνάκι, το οποίο κάποτε αποτελούσε σημείο συνάντησης της κοσμικής Αθήνας, αλλά πλέον έχει ερημώσει.

«Είχε μετατοπιστεί ο άξονας του μετρητή, με αποτέλεσμα να καταγράφει μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας», εξήγησε ο μάρτυρας, σύμφωνα με την Espresso. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το… κλεμμένο ρεύμα ανέρχεται σε 96.170 κιλοβατώρες, αξίας 17.067,57 ευρώ, ενώ το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια ενέργεια για την εξόφληση της οφειλής κατέστησε μονόδρομο την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, η πρόεδρος τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή επί τριετία.Σχετικά Άρθρα

Η Μαρία Κορινθίου κολάζει για ακόμη μια φορά! Πόζαρε ολοτσίτσιδη για εξώφυλλο περιοδικού

Με ομορφιά μεσογειακή, πλούσιες καμπύλες και πολύ στιλ, η Μαρία Κορινθίου αποτελεί μια από τις ομορφότερες σελέμπριτις της ελληνικής σόουμπιζ.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΡΔΑΣ: Οι άγνωστες ιστορίες που «γέννησαν» τον μύθο του «Magic Alex»

Οι διακοπές στην Ελλάδα με τεράστια ονόματα του διεθνούς jet set και άλλες ιστορίες που έκαναν το όνομα «Magic Alex»

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial