Δεν πρέπει να βάζετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια. Δείτε γιατί.

Δεν πρέπει να βάζετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια. Δείτε γιατί.

Ένα σπυράκι μπορεί να διαρκέσει από λίγες μέρες έως και μια εβδομάδα, ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η φλεγμονή που έχει δημιουργήσει κάτω από το δέρμα.

Και όταν το σπυράκι βγαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή, τι κάνεις;

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις το περίφημο last minute tip: οδοντόκρεμα στο σπυράκι. Προτού το κάνεις μάθε γιατί πρέπει να βάζεις την οδοντόκρεμα σου μόνον στα δόντια σου.

Τα συστατικά που περιέχουν πολλές οδοντόκρεμες (μενθόλη, hydrogen peroxide, μαγειρική σόδα, αλκοόλ κλπ) είναι τα συστατικά που περιέχουν και οι θεραπείες για την ακμή.

Ωστόσο, όπως δεν κάνουν όλες οι θεραπείες για την ακμή, έτσι δεν κάνει και η οδοντόκρεμα για όλους και σίγουρα όχι οποιαδήποτε οδοντόκρεμα.

Οι ειδικοί μας είπαν πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί οδοντόκρεμα στα σπυράκια αρκεί να είναι λευκή (όχι τζελ), να μην είναι λευκαντική και να μην έχει χρώμα, αλλά φυσικά αυτή είναι μία λύση έκτακτης ανάγκης, καθώς εκτός από το να ξηραίνει το σπυράκι, ερεθίζει και το δέρμα.

Καλύτερα λοιπόν να προτιμήσετε εξειδικευμένα προϊόντα για την ακμή και μείνετε μακριά από την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα δόντια σας.Σχετικά Άρθρα

Reveal The Star You Are This Holiday: Η γιορτινή συλλογή μακιγιάζ της M.A.C! (photos+video)

Φέτος τις γιορτές, κάνε μία εκθαμβωτική εμφάνιση με την Reveal The Star You Are This Holiday της M.A.C. Μοιράσου τη

Tape à l’Oeil: Η παλέτα σκιών του Christian Louboutin! (photos)

Φέτος ο Christian Louboutin προχωρά και στο λανσάρισμα σκιών. Η συλλογή Tape à l’Oeil περιέχει έξι ματ και έξι μεταλλικές σκιές

Μάσκα φράουλας κατά της αντιγήρανσης

Οι φράουλες, γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αναδεικνύονται στον καλύτερο σύμμαχο κατά της γήρανσης, ενώ το σαλικυλικό οξύ που

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial