Δεν πρέπει να βάζετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια. Δείτε γιατί.

Δεν πρέπει να βάζετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια. Δείτε γιατί.

Ένα σπυράκι μπορεί να διαρκέσει από λίγες μέρες έως και μια εβδομάδα, ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η φλεγμονή που έχει δημιουργήσει κάτω από το δέρμα.

Και όταν το σπυράκι βγαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή, τι κάνεις;

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις το περίφημο last minute tip: οδοντόκρεμα στο σπυράκι. Προτού το κάνεις μάθε γιατί πρέπει να βάζεις την οδοντόκρεμα σου μόνον στα δόντια σου.

Τα συστατικά που περιέχουν πολλές οδοντόκρεμες (μενθόλη, hydrogen peroxide, μαγειρική σόδα, αλκοόλ κλπ) είναι τα συστατικά που περιέχουν και οι θεραπείες για την ακμή.

Ωστόσο, όπως δεν κάνουν όλες οι θεραπείες για την ακμή, έτσι δεν κάνει και η οδοντόκρεμα για όλους και σίγουρα όχι οποιαδήποτε οδοντόκρεμα.

Οι ειδικοί μας είπαν πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί οδοντόκρεμα στα σπυράκια αρκεί να είναι λευκή (όχι τζελ), να μην είναι λευκαντική και να μην έχει χρώμα, αλλά φυσικά αυτή είναι μία λύση έκτακτης ανάγκης, καθώς εκτός από το να ξηραίνει το σπυράκι, ερεθίζει και το δέρμα.

Καλύτερα λοιπόν να προτιμήσετε εξειδικευμένα προϊόντα για την ακμή και μείνετε μακριά από την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα δόντια σας.Σχετικά Άρθρα

Τέλεια μάσκα προσώπου από καφέ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά που οι άνθρωποι καταναλώνουν προκειμένου να ξυπνήσουν. Αλλά, γνωρίζετε ότι ο

3 μυστικά για να προστατέψεις τις βλεφαρίδες σου!

Πυκνές, μακριές και έντονες βλεφαρίδες που κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο ζωντανό που αιχμαλωτίζει τους

Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει: Μια θαυματουργή μάσκα για ενυδάτωση και αντιγήρανση

Χρειάζεσαι extra περιποίηση για το πρόσωπο και στον ύπνο σου; Κάνε αυτή τη μάσκα νυκτός και θα μας θυμηθείς!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial