Διαζύγιο “βόμβα” για διάσημη τραγουδίστρια! (photos)

Διαζύγιο “βόμβα” για διάσημη τραγουδίστρια! (photos)

Η τραγουδίστρια γνώρισε τον επιχειρηματία το 2011 και παντρεύτηκαν μυστικά το 2016.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της διάσημης τραγουδίστριας Adele με τον σύζυγό της Simon Konecki.

Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης (εκ των οποίων τα τρία τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένοι) και έναν γιο, η Adele και ο σύζυγός της Simon Konecki, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κρατούσε την προσωπική της ζωή πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην σχέση της με τον Konecki παρά μόλις το 2017 όταν αποκάλεσε τον εαυτό της ως «παντρεμένη» κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ο εκπρόσωπος της δήλωσε στα ΜΜΕ: «Η Adele και ο σύντροφος της έχουν χωρίσει. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν τον γιο τους με αγάπη. Όπως πάντα ζητούν ιδιωτικότητα».

Ο Konecki, πριν γνωρίσει την Adele ήταν παντρεμένος με την στιλίστρια Clary Fisher, με την οποία έχει μία κόρη 9 ετών. Μάλιστα λέγεται ότι η αιτία του χωρισμού του ήταν η γνωριμία του με την τραγουδίστρια. Ωστόσο η Adele είχε διαψεύσει τις φήμες λέγοντας ότι όταν ήρθαν κοντά, εκείνος ήταν ήδη 4 χρόνια χωρισμένος.Σχετικά Άρθρα

Ντίνος Ηλιόπουλος: Σπάνιες φωτογραφίες του αξέχαστου ηθοποιού από όταν ήταν μαθητής (photos)

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, υπήρξε αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Ο δημοσιογράφος

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial