Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! (photos+video)

Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! (photos+video)

Μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο του, o πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χωρίζει.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής μέσα από το «Happy Day», όπου ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός.

Ο Ορέστης Τζιόβας και η Κατερίνα Φλώρου δεν είναι πλέον μαζί.

«Είναι πραγματικότητα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος για τους λόγους που εκατομμύρια ζευγάρια σταματάνε να είναι μαζί. Γιατί δε μπορέσαμε να βρούμε κοινό τόπο. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου. Τα πρακτικά θα γίνουν εν καιρώ. Δώσαμε χρόνο, δεν έγινε ξαφνικά. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση, ήταν μια απόφαση από κοινού να χωρίσουμε. Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω ότι χωρίσαμε. Ξεκινώντας τον γάμο ήθελα να προχωρήσει περισσότερο. Απέτυχε. Είμαι στη φάση που θα βρισκόταν ο καθένας στη θέση μου. Όταν συμβεί αυτό δεν έχει σημασία ποιος φταίει» δήλωσε στην εκπομπή ο Ορέστης.

Θυμίζουμε πως ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε την δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου τον Σεπτέμβρη του 2018 στο Δημαρχείο Αθηνών. Ο γάμος είχε αιφνιδιάσει, τότε, πολλούς, καθώς οργανώθηκε υπό από άκρα μυστικότητα και είχε πολύ λίγους καλεσμένους.

«Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, αλλά αυτός είναι κεκλεισμένων των θυρών», δήλωνε τότε στους δημοσιογράφους ο Ορέστης Τζιόβας.Σχετικά Άρθρα

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «Με θεωρούν ξινή…αλλά δεν είμαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

  Το παράπονό της εξέφρασε για το πώς την βλέπουν οι άλλοι και είπε ότι τη θεωρούν…

Θλίψη! “Έφυγε” από την ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

“Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανήμερα του Πάσχα. Την τελευταία του πνοή, άφησε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial