«Διέρρευσε» Sex Tape της Jessica Alba! Αλλά δεν πρέπει να το δούμε…

«Διέρρευσε» Sex Tape της Jessica Alba! Αλλά δεν πρέπει να το δούμε…

Κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Δυστυχώς κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ισχυρίζονται ότι θα σας ανακατευθύνουν στην ιστοσελίδα που θα δείτε φωτογραφίες από το “sex tape” της Τζέσικα Άλμπα δεν θα δείτε κανένα sex tape.

Αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα είναι ότι θα ξεκινήσει μια λήψη κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας ή στο κινητού σας, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Daily Star.

Αποτέλεσμα εικόνας για Jessica Alba

Κοινώς, «θα κολλήσετε ιό».

Γιατί προφανώς πρόκειται για ακόμα μια online απάτη που δελεάζει τους χρήστες του Facebook με την υπόσχεση ότι θα δουν μια ερωτική ταινία της ηθοποιού, αλλά ουσιαστικά το κακόβουλο λογισμικό αποκτά τον έλεγχο των web browsers σας – ιδίως του Google Chrome – και σας γεμίζει με διαφημίσεις για πλαστά λαχεία και spam ιστοσελίδες με γυμνό.

Τέλος, σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών, οι οποίοι και ερευνούν την απάτη που έχει εξαπλωθεί σε όλα τα social media, οι χάκερς επιπλέον θα αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook!

πηγή: gazzetta.gr


Σχετικά Άρθρα

ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ! Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε… ηλικιωμένος άνδρας

Μία συγκλονιστική μεταμόρφωση που δεν θα μπορούσε να την αναγνωρίσει ούτε κάποιος πολύ δικός της άνθρωπος! 60 SHARES Share on

Φράσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά – Πως έχουν βγει; “Κατόπιν εορτής” και “Η φτήνια τρώει τον παρά”

Φράσεις που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά όλοι μας , αλλά δεν γνωρίζουμε την προέλευσή τους. 60 SHARES Share on Facebook Tweet

Αγνόησε ο Λαζόπουλος τον ΑΝΤ1: Πως απαντά το κανάλι – Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τι θα συμβεί με τον ANT1; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial