Δήλωση “φωτιά”: «Ελπίζω να χωρίσουν ο Βασάλος με την Ευρυδίκη»! (video)

Δήλωση “φωτιά”: «Ελπίζω να χωρίσουν ο Βασάλος με την Ευρυδίκη»! (video)

Ποια έκανε αυτή τη δήλωση – φωτιά;

Πριν από δύο χρόνια είχαμε ένα φλερτ στο «Survivor», ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ποιο συγκεκριμένα ανάμεσα στη Sabriye και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor της προπέρσινης χρονιάς, όταν στα πλαίσια αγώνα Ελλάδας και Τουρκίας κλήθηκαν να διαγωνιστούν. Η Σαμπριέ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το παρουσιαστικό του Κωνσταντίνου, μιλώντας με πολύ κολακευτικά σχόλια για εκείνον και κάνοντάς του έντονο φλερτ.

Oι δυο τους είχαν μια πολλή καλή χημεία και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος, μάλιστα, της είχε προσφέρει λουλούδι, φιλί στο μάγουλο και είχαν χορέψει οι δυο τους.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η Τουρκάλα μποξέρ ρώτησε τους Έλληνες συμπαίκτες της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Όταν την ενημέρωσαν πως πλέον έχει σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Sabriye απάντησε πως ελπίζει να χωρίσουν.

«Έχετε έναν Βασάλο, Κωνσταντίνος Βασάλος. Μακάρι να ήταν εδώ», είπε αρχικά η Sabriye. Ο Τόνι την ενημέρωσε πως ο Βασάλος έχει σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την Τουρκάλα να απαντάει: «Ελπίζω να χωρίσουν. Δεν καταλαβαίνω, πριν έρθω εδώ με ρωτούσε τι κάνω και μετά έκανε δεσμό με την Ευρυδίκη».

Όταν ο Κυριάκος της είπε πώς μπορεί τώρα να έχουν και μωρό, γελώντας είπε: «Έχουν μωρό; Είναι έγκυος; Θα χωρίσουν αυτοί…» προφανώς θέλοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον εαυτό της.Σχετικά Άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Διακοπές με την κόρη της Σοφία στις ΗΠΑ! (PHOTO)

Η σύζυγος και η κόρη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Πασίγνωστη Ελληνίδα χώρισε οριστικά…

Τα χαρτιά υπογράφτηκαν και ένας μεγάλος έρωτας έλαβε τέλος…

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial