Δήλωση «βόμβα» από Χάρη Ρώμα για Ελένη Ράντου! (photo+video)

Δήλωση «βόμβα» από Χάρη Ρώμα για Ελένη Ράντου! (photo+video)

«Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση στην Ράντου να ξαναπαίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”!»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και  δήλωσε πως δεν θα έκανε πρόταση στην Ελένη Ράντου να ξαναπαίξουν το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αφού γνωρίζει πως η απάντηση της θα ήταν αρνητική.

«Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη μου είπε ότι θα γεράσουμε και θα είσαι η Κατακουζήνα και θα είμαι η γκαρσόνα. Και γι’ αυτό δεν το συνεχίσαμε. Όλοι θεωρούσαμε ότι θα μας στιγματίσει.

Η Ελένη δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα… ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει “τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη τη χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει”. Για την τρίτη χρονιά μας πρότειναν τα διπλά λεφτά, ενώ είχαμε ήδη διπλασιάσει από την πρώτη χρονιά στη δεύτερη», είπε ο Χάρης Ρώμας.Σχετικά Άρθρα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ»: «Το Χόλιγουντ είναι βιομηχανία παιδεραστίας» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το κύκλωμα που δρα στο Χόλιγουντ.

BRANGELINA ΤΕΛΟΣ! Αυτή είναι η αίτηση διαζυγίου (photos)

Η απόδειξη ότι το πιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood χώρισε.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial