Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (video)

Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (video)

Η Δήμητρα Λιάνη, προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και μίλησε για τη μοναξιά, για τον Ανδρέα Παπανδρέου, για το παιδί που δεν έκανε αλλά και το ότι κοινώνησε μέσα στον κορονοϊό.

«Ο Ανδρέας μου είπε ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη.

«Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες» εξομολογήθηκε ακόμα η ίδια.

Η Δήμητρα Λιάνη, μίλησε επίσης και για την πανδημία αλλά και για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας κατά τη διάρκεια της οποίας πήγε να κοινωνήσει: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορονοϊός κολλάει από το νερό και το κρασί», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά», εκμυστηρεύτηκε, ενώ όπως ανέφερε σήμερα είναι ωριμότερη, καλύτερη και πιο ανθρώπινη.Σχετικά Άρθρα

Άση Μπήλιου: Εκμυστηρεύεται το πρόβλημα της υγείας της (video)

«Βρήκα τρόπους για να φαίνεται στο μάτι μου πολύ και να φαίνεται το πιάτο μεγάλο…παλεύω χρόνια»

Έγκυος η Beyonce; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες!

Οι φήμες όλο και φουντώνουν για δεύτερη εγκυμοσύνη. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Κατιάνα Μπαλανίκα: Σπάει τη σιωπή της μετά από τρία χρόνια – Δείτε τι κάνει σήμερα

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε πολύ καιρό να μιλήσει. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial