Δείτε τα πιο εντυπωσιακά ναυάγια του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά ναυάγια του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Πόσο αντιφατικό είναι αλήθεια να υπάρχει ομορφιά σε ένα ναυάγιο κι όμως αποτελούν πόλο έλξης μαγεύοντας τους επισκέπτες.

Η αλήθεια είναι ότι πίσω από κάθε ναυάγιο κρύβεται μία τραγωδία, σε πολλές περιπτώσεις σχετίζονται με την απώλεια κυρίως ανθρώπων και δευτερεύοντος  με οικονομική καταστροφή.

Όμως καθώς τα χρόνια περνούν, συμβαίνει κάτι μαγικό, κάποια ναυάγια γίνονται εξαιρετικά όμορφα και κομμάτι ενός τόπου και ασφαλώς  τουριστικός προορισμός.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο ωραία του κόσμου σύμφωνα με μια λίστα που δημοσίευσε το Business Insider. Ανάμεσά τους και το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, που είναι πόλος έλξης.

  1. Cape Charles, Βιρτζίνια

1

  1. Nouadhibou, Μαυριτανία

2

  1. Galveston, Τέξας

3

  1. Ναυάγιο, Ζάκυνθος

4

4β

 

  1. Batumi, Γεωργία

5

  1. Homebush, Αυστραλία

6

6β

 

  1. San Telmo, Παναμάς

7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σου αρέσει ο γυμνισμός; Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για να κολυμπήσεις χωρίς το μαγιό σου (ΦΩΤΟ)

Σου αρέσει ο γυμνισμός; Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για να κολυμπήσεις χωρίς το μαγιό σου (ΦΩΤΟ)Σχετικά Άρθρα

Δείτε την Faith το πίτμπουλ που δαμάζει τα κύματα και γίνεται viral! (video)

Viral έχει γίνει η Faith, μια σκυλίτσα φαινόμενο.! Δαμάζει τα άγρια κύματα της Καλιφόρνια με τις κορυφαίες δεξιότητες surfing που

Viral έγινε ένας σκύλος που περιμένει να πλυθεί σε πλυντήριο αυτοκινήτων! (video)

Το βίντεο που κυκλοφορεί με το σκυλί να πλένεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Το σκυλάκι

Ότι πιο περίεργο θα δείτε σήμερα! Δεν θα πιστεύετε πως είναι το στήθος του τύπου (photo)

Έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial