Δραστηριότητες για μαμά και κόρη!

Δραστηριότητες για μαμά και κόρη!

Πάντα η σχέση μάνας-κόρης χαρακτηριζόταν από τα σκαμπανεβάσματα και τις εντάσεις της. Κανένας, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτός ο δεσμός αποτελεί κάτι ξεχωριστό.

Είναι σχέση στοργής και αγάπης και αμοιβαίας φιλίας. Και μπορεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το πιεσμένο πρόγραμμα των μαμάδων αλλά και των κοριτσιών να μην τους επιτρέπει να κάνουν πολλά πράγματα, το σαββατοκύριακο έχετε την ευκαιρία να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι για να χτιστούν γερά θεμέλια στην μεταξύ σας σχέση είναι σημαντικό να περνάτε χρόνο μαζί, να ακούτε η μία την άλλη και να προγραμματίζετε διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Εφηβεία:

Μια περίοδος γεμάτη αλλαγές και εντάσεις, που αποδεικνύεται πραγματική πρόκληση για τους γονείς. Καθώς αυτή η μεταβατική περίοδος είναι δύσκολη τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, οι σχέσεις χρειάζονται παραπάνω προσπάθεια για να υπάρξει ισορροπία και κατανόηση. Πολύ συχνά οι γονείς αισθάνονται πως απομακρύνονται από τα παιδιά τους, τα οποία αλλάζουν καθημερινά προσπαθώντας να προσδιορίζουν τον εαυτό και τη ταυτότητά τους. Νεύρα, συναισθηματικές εξάρσεις και κόντρες χαρακτηρίζουν την οικογενειακή πραγματικότητα με αποτέλεσμα οι σχέσεις να κλονίζονται. Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάθε μαμά με την έφηβη κόρη της, για να έρθουν πιο κοντά!

Προγραμματίστε ένα ταξίδι οι δυο σας

Ανακαλύψτε ένα νέο μέρος και περάστε μερικές χαλαρές και διασκεδαστικές στιγμές μαζί με την κόρη σας. Μοιραστείτε εμπειρίες, δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις και περάστε μαζί πολύτιμο χρόνο. Τα ταξίδια είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να δεθείτε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε και οι δυο περισσότερες γνώσεις!

Επίσκεψη στο Spa

Κλείστε ένα ραντεβού για δύο σε spa όταν έχετε ελεύθερο χρόνο και αρπάξτε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία για να κάνετε παρέα, πιο ¨γυναικεία¨ πράγματα. Χαλαρώστε μαζί, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, κουτσομπολέψτε και νιώστε ακόμη πιο όμορφες και ευδιάθετες!

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο παρέα

Πάντα θέλατε να κάνετε μαθήματα μαγειρικής, γλυπτικής ή να ανακαλύψετε ακόμη μια νέα ξένη γλώσσα. Τι καλύτερο από το να το κάνετε παρέα με τη κόρη σας. Το να παρακολουθήσετε μαθήματα μιας τέχνης ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα μαζί με την κόρη σας, θα κάνει πιο διασκεδαστικά τα ίδια τα μαθήματα και θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά!

Κάντε μαζί εθελοντισμό

Ο εθελοντισμός θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πως προσφέρετε μαζί στο κοινωνικό σύνολο. Επισκεφθείτε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γηροκομεία, καταφύγια αδέσποτων ζώων και άλλες οργανώσεις που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Η εθελοντική εργασία είναι μια ευκαιρία να αναπτύξετε και εσείς αλλά και το παιδί σας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας.Σχετικά Άρθρα

Δεν συνεργάζεται το παιδί σου το πρωί; Δες τι πρέπει να κάνεις;

Ξυπνήστε το παιδί όσο νωρίς χρειάζεται, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο που απαιτείται να το ετοιμάσετε και βέβαια να

Συγκλονιστικές φωτογραφίες γέννας και τοκετού! (photos)

Όταν το θαύμα της ζωής εγκλωβίζεται στον φακό ενός φωτογράφου, απλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις

Ο ΦΑΡΟΣ: Ένα συγκινητικό βίντεο που κάθε γονιός πρέπει να δει (video)

  Μία υπέροχη ιστορία για τον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου που από παιδί γίνεται γονιός δημιούργησε ο σκηνοθέτης Po

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial