Δύο ακόμα πασίγνωστοι ηθοποιοί στον εισαγγελέα – Αντιμέτωποι με καταγγελίες για βιασμό

Δύο ακόμα πασίγνωστοι ηθοποιοί στον εισαγγελέα – Αντιμέτωποι με καταγγελίες για βιασμό

Δύο ακόμα πασίγνωστοι ηθοποιοί βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες σε βάρος τους για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Οι ηθοποιοί αναμένεται να περάσουν σύντομα το “κατώφλι” της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τις καταγγελίες για σεξουαλική βία στο χώρο του θεάτρου.

Ο ένας από τους δύο ηθοποιούς που πρόκειται να κληθούν από τις εισαγγελικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις, είναι γνωστός, κωμικός, ηθοποιός, πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον γνωστό πρωταγωνιστή, μετά τις καταθέσεις που λήφθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές, αποδίδεται πλέον ένας βιασμός με χρόνο τέλεσης το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, με χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014.

Οι παθούσες έχουν εξεταστεί από τις εισαγγελικές αρχές επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος έχει μπει στο “στόχαστρο” της εισαγγελίας, έχει καταγγελθεί για βιασμό ο οποίος τελέστηκε το 2020.Η έρευνα και για τους δύο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες οπότε ο εισαγγελέας θα τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων.Σχετικά Άρθρα

Δύσκολες στιγμές για γνωστό τραγουδιστή! Ο 3χρονος γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο

Άσχημα τα νέα για την οικογένεια του τραγουδιστή. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

H κατάθεση ψυχής του Γιώργου Σαμπάνη συγκλονίζει: «Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο κι ένας άλλος…»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Σαμπάνης αφού είναι διπλό το χτύπημα της μοίρας που έχει δεχτεί. Μια πολύ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Δείτε τι αποκάλυψε για τον….

Διαβάστε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial