Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη- H απώλεια και η αφιέρωση ( video)

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη- H απώλεια και η αφιέρωση ( video)

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Σαμπάνης  βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που δεν μπορούσε να κρατήσει κρυφό από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια κατάθεση ψυχής στους θαμώνες, μιλώντας τους για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μάλιστα αφιέρωσε και την συγκεκριμένη βραδιά στην γιαγιά του, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Για που το ‘βαλες καρδιά μου» με το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί» είπε από μικροφώνου ο αγαπημένος καλλιτέχνης και αμέσως άρχισε να ερμηνεύει το πολύ συγκινητικό τραγούδι «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου» μετά από το οποίο φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

ΣΑΜΠΑΝΤΗς


Tags Άρθρου:
γιωργος σαμπανης

Σχετικά Άρθρα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έβγαλε το στήθος της έξω από το αυτοκίνητο και προκάλεσε… κυκλοφοριακό χάος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral μέσα σε ελάχιστο χρόνο.  Μία νεαρή γυναίκα η οποία δεν διστάζει να βγάλει την

«ΕΧΑΣΑ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ»: Η αποκάλυψη που άφησε παγωτό τον Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια διάσημη βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε για την οικονομική της κατάσταση;

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην γυναίκα του!

Η γυναίκα αποκαλύπτει πως το έκανε… για να δει πως είναι να χτυπάς θηλυκό!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial