Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη- H απώλεια και η αφιέρωση ( video)

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη- H απώλεια και η αφιέρωση ( video)

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Σαμπάνης  βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που δεν μπορούσε να κρατήσει κρυφό από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια κατάθεση ψυχής στους θαμώνες, μιλώντας τους για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μάλιστα αφιέρωσε και την συγκεκριμένη βραδιά στην γιαγιά του, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Για που το ‘βαλες καρδιά μου» με το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί» είπε από μικροφώνου ο αγαπημένος καλλιτέχνης και αμέσως άρχισε να ερμηνεύει το πολύ συγκινητικό τραγούδι «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου» μετά από το οποίο φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

ΣΑΜΠΑΝΤΗς


Tags Άρθρου:
γιωργος σαμπανης

Σχετικά Άρθρα

Μόνικα: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Next Top Model; (photos)

Θυμάστε την Monica από το πρώτο Next top model που είχε γίνει πριν εννέα χρόνια στην συχνότητα του ANT1; Το μοντέλο είχε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial