Έχετε πρόβλημα με την μέση σας; Αυτές οι στάσεις στο σεξ είναι οι κατάλληλες για εσάς!

Έχετε πρόβλημα με την μέση σας; Αυτές οι στάσεις στο σεξ είναι οι κατάλληλες για εσάς!

Δε χρειάζεται να στερείστε τη χαρά του σεξ εάν σας πονάει η μέση σας… Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την κατάλληλη στάση!

Ιεραποστολικό με ένα μαξιλάρι από κάτω

Πώς: Όπως γίνεται το κλασικό ιεραποστολικό με ένα μαξιλαράκι κάτω από τη μεσούλα της γυναίκας.
Γιατί: Όταν κάνεις σεξ ξαπλωμένη, η μέση σου δεν εφάπτεται πάνω στο κρεβάτι ή όπου κάνεις σεξ. Λόγω του σχήματος του ανθρώπινου σώματος, υπάρχει αυτή η μικρή κούρμπα μεταξύ μέσης και επιφάνειας. Γι’ αυτόν το λόγο, ένα μαξιλάρι θα φτιάξει μια πιο ουδέτερη θέση, μειώνοντας την πίεση στη μέση.

Στα τέσσερα

Πώς: Με το γνωστό τρόπο που γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Γιατί: Πρέπει να πρόκειται για τη στάση πανάκεια, είναι εύχρηστη στις περισσότερες περιπτώσεις. Εδώ αρκεί να κρατάτε την πλάτη σας ευθεία και όχι πολύ λυγισμένη. Είναι πιο ορθοπεδική στάση, καθώς το σώμα παίρνει τη θέση που θα έπαιρνε σε ένα ορθοπεδικό στρώμα.

Κουταλάτο

Πώς: Και οι δύο στο πλάι με τον άντρα να εισέρχεται στη γυναίκα από πίσω.
Γιατί: Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η θέση είναι καλή για γυναίκες που έχουν πόνο στην πλάτη και στη μέση, είτε επειδή κάθονται πάρα πολύ ή όταν κάνουν stretching προσπαθώντας να φτάσουν στα δάχτυλα των ποδιών τους. Παρόμοια με την προηγούμενη στάση, οι γυναίκες υποστηρίζουν το σώμα τους με τα χέρια ή τους αγκώνες, μετατοπίζοντας την πίεση από τη σπονδυλική στήλη και το νευρικό ιστό. Στο παρελθόν, το κουταλάτο προτείνονταν ως ιδανική θέση για όλους τους πόνους στην πλάτη, αλλά νέα έρευνα έχει διαπιστώσει ότι είναι καλό μόνο για συγκεκριμένα προβλήματα μέσης.

Στοματικό στο καθιστό

Πώς: O δέκτης του στοματικού κάθεται στην καρέκλα και ο πομπός στο πάτωμα κάνοντας τη δουλειά.
Γιατί: Είναι ένας τρόπος να ικανοποιηθείτε και οι δύο. Αν κάθεστε σε μία καρέκλα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση της σπονδυλικής σας στήλης, ανάλογα με το πού σας ενοχλεί. Αν πάλι οι πόνοι σας οφείλονται στην καθιστική ζωή, προτιμήστε μία από τις άλλες στάσεις.

Αυνανιστείτε

Πώς: Καθίστε ο ένας απέναντι στον άλλο, κοιταχτείτε στα μάτια και κάντε αυτό που μάθατε να κάνετε από έφηβοι.
Γιατί: Η ζωή είναι μικρή για να αυνανίζεστε ο ένας κρυφά από τον άλλο. Γιατί να μην πάρετε ο ένας μάτι τον άλλο; Τι παραπάνω έχουν αυτοί που τα κάνουν στις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου; Δοκιμάστε το!Σχετικά Άρθρα

Chemseχ: Η νέα επικίνδυνη μόδα στο κρεβάτι!

Τι είναι το χημικό σeξ το οποίο κάνει θραύση, που αλλού; Στις ΗΠΑ. Είναι ο έρωτας που συνδυάζεται με την

Αυτές είναι οι πιο ξενέρωτες ατάκες για έναν άντρα την ώρα του σεξ

Οι άντρες αποφάσισαν να εξομολογηθούν και να πουν ποιες είναι οι ατάκες που τους κάνουν να ξενερώσουν απίστευτα στο σεξ.

Έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ έχουν ένα κοινό!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αλληλοεπίδρασης των ζευγαριών δηλαδή το πόσο προσέχει ο ένας τον άλλο και πόσο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial