Εγκαίνια γραφείων στο κέντρο της Αθήνας! Το μεγάλο πάρτι των Ελεύθερων Ανθρώπων…

Εγκαίνια γραφείων στο κέντρο της Αθήνας! Το μεγάλο πάρτι των Ελεύθερων Ανθρώπων…

Εκατοντάδες μέλη, στελέχη, φίλοι και επιτροπές του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα εγκαίνια των κεντρικών πολιτικών γραφείων του Κινήματος. Πρώτα έγιναν τα εγκαίνια στα γραφεία του Κινήματος στον 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Δεληγιώργη 55-59 και ακολούθησε ένα πολύ μεγάλο πάρτι με μουσική και πλούσιο μπουφέ για τους εκατοντάδες φίλους του Κινήματος και του Γιώργου Τράγκα στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του Κινήματος. Η Ελληνική Αστυνομία και η ομάδα Δ.Ι.Α.Σ ήταν εκεί προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των εκατοντάδων μελών του Κινήματος.

Με θερμοκρασία που άγγιζε τους 35-37 βαθμούς κελσίου έδωσαν το παρόν εκατοντάδες υποστηρικτές του Κ.ΕΛ.ΑΝ. και υποψήφιοι βουλευτές από Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Πάτρα, Χίο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Κρήτη κ.α.

Επίσης δυναμική ήταν η παρουσία των υποστηρικτών του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» από περιοχές της Αττικής, Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Άγιο Παντελεήμονα, Κηφισιά, Πεύκη, Πειραιά, Νίκαια Κορυδαλλό, Σαλαμίνα, Παγκράτι και όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής.

Τον αγιασμό ετέλεσε ο ιερέας απεσταλμένος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ακολούθησε σύντομη ομιλία του Ιδρυτή και Προέδρου του Κινήματος Γιώργου Τράγκα. Σύμφωνα με όσα είπε αρχές φθινοπώρου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Προσυνέδριο του Κ.ΕΛ.ΑΝ. σε ανοιχτό χώρο με συμμετοχή 3500 Τακτικών Μελών!

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

 Σχετικά Άρθρα

ΣΟΚΑΡΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ! “Αν στις 28/2 κοπεί κι άλλο η σύνταξη θα αυτοκτονήσω…”

Από το κρεβάτι του πόνου, απειλεί ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

“ΕΣΠΑΣΕ” ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ: Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον…” Τα λόγια της “ραγίζουν καρδιές”

«Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.» 60 SHARES Share

ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο πληρώνεται αυτή η γυναίκα! (PHOTO)

Μιλάει για την δουλειά της και δίνει τις δικές της συμβουλές! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial