Εκτός ΣΚΑΪ η Ελεάννα Τρυφίδου

Εκτός ΣΚΑΪ η Ελεάννα Τρυφίδου

Η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο Ελεάννα Τρυφίδου η οποία ήταν αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έφτασε στο τέλος της. Η Ελεάννα Τρυφίδου από χθες παύει να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο ΣΚΑΪ. Μετά την καμπάνα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η αρχισυντάκτρια Ελεάννα Τρυφίδου απομακρύνθηκε.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στελέχη του σταθμού ανακοίνωσαν στη δημοσιογράφο το ότι τελειώνει η συνεργασία τους καθώς υπήρχαν διαφορές απόψεων και προσέγγισης θεμάτων.

Σημαντικό ρόλο σίγουρα έπαιξε και το σκηνικό με τα σχόλια αναφορικά με την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ, που έγιναν στον αέρα της καθημερινής εκπομπής. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης της, αλλά η διαδικασία θα γίνει γρήγορα αφού η θέση του αρχισυντάκτη είναι νευραλγικής σημασίας για ένα φορμάτ.

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο της λήξης της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Οι σχέσεις ήταν σε τεντωμένο σχοινί το τελευταίο διάστημα μετά το ατυχές περιστατικό με το συμβάν του ΑΠΘ. Το κλίμα ήταν βαρύ όλο αυτό το διάστημα. Χθες το απόγευμα ξαφνικά σήκωσε το τηλέφωνο η Ελεάννα Τρυφίδου… ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν εκεί. Ενημέρωσαν την Ελεάννα Τρυφίδου ότι πρέπει να αποχωρήσει και σήμερα η εκπομπή θα μεταδοθεί χωρίς εκείνη. Δεν της έδωσαν καν προθεσμία….»!

Και τόνισε: «Δύο φορές είχε παραιτηθεί η Ελεάννα Τρυφίδου προφορικά. Ο Γιώργος Λιάγκας τη στήριξε, για αυτό δεν έγινε άμεσα δεκτή και η παραίτησή της».Σχετικά Άρθρα

Eurovision 2016: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όση ώρα οι περίπου 250.000.000 τηλεθεατές του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, έβλεπαν διαφημίσεις, όσοι βρίσκονταν στον χώρο, είχαν την ευκαιρία να

«Εμπάργκο» ΑΝΤ1 στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς!

«Εμπάρκο» ετοιμάζεται να κάνει ο ΑΝΤ1 στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς! 

Έπεσε μαύρο στη σελίδα του Teatro και της Βανδή στο Facebook

Αν δε συνέβαινε το μοιραίο κανονικά αύριο θα γινόταν η πρεμιέρα της Δέσποινα Βανδή, του Κώστα Μαρτάκη και του Παντελή

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial