Εκτός θεάτρου και εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς για λόγους υγείας. Τι συνέβη; (video)

Εκτός θεάτρου και εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς για λόγους υγείας. Τι συνέβη; (video)

Τι έπαθε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής;

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν ολοκλήρωσε την παράσταση του στο θέατρο, το βράδυ της Πέμπτης. Το δεύτερο μέρος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Το βράδυ της Πέμπτης διεκόπη εσπευσμένα η παράσταση όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς «Βερβερίτσα» καθώς όπως έγραψε ο Γιάννης Προκόπης στο fthis.gr, ο ηθοποιός έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου.

Η Ματίνα Νικολάου ανακοίνωσε στο κοινό πως η παράσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και μάλιστα δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου. Η ηθοποιός ανέφερε επίσης πως οι θεατές μπορούν να συνεννοηθούν με τους υπευθύνους και να αλλάξουν το εισιτήριο τους, ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση τη μέρα που επιθυμούν.

Το «Πρωινό» επικοινώνησε με τον Νίκο Μουτσινά και ο ίδιος ανέφερε ότι είχε φοβερούς πόνους, ενώ σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση και δεν θα βγει στον αέρα η εκπομπή του «Για την παρέα». Μέσα από τον λογαριασμό θα ενημερώσει το κοινό πότε θα επιστρέψει στο θεατρικό του έργο και στην εκπομπή.

Να ευχηθούμε περαστικά!Σχετικά Άρθρα

«Πήρα χρήματα που χρειαζόμουν για να πάω στο Your Face Sounds Familiar»

Ο γνωστός Έλληνας απαντάει στο γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΟ SURVIVOR! Μπάχαλο οι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης

Και στο δεύτερο επεισόδιο είχαμε καβγάδες, αυτή την φορά μέσα στην ομάδα των «Μαχητών».

Κρίσιμες ώρες για το MEGA: Έρχονται αλλαγές και φόβοι για μιντιακό ντόμινο εξελίξεων

Εν αναμονή εξελίξεων στο MEGA οι οποίες όμως δεν παρακολουθούνται μόνο από τα πρόσωπα του σταθμού αλλά και γενικότερα, αφού

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial