Έλεν Ντε Τζένερις: Η φορτισμένη συγγνώμη στους συνεργάτες της: «Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει εδώ»

Έλεν Ντε Τζένερις: Η φορτισμένη συγγνώμη στους συνεργάτες της: «Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει εδώ»

Ένα κύμα οργής έχει ξεσπάσει κατά της διάσημης παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία “διώκεται” online από πρώην φίλους και υπαλλήλους της για την κακή συμπεριφορά της.

Μετά τις καταγγελίες υπαλλήλων της για απάνθρωπη συμπεριφορά και την έναρξη εσωτερικής έρευνας για τις εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της, η Έλεν Ντε Τζένερις επανέρχεται με μια συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή όπου απολογείται και δεσμεύεται για αλλαγές.

Στην επιστολή της ζητά συγγνώμη για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, παραδέχεται την ύπαρξη μιας νοοτροπίας που δεν αντανακλά τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε την εκπομπή και δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραγωγός Εντ Γκλάβιν αναμένεται να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το “The Ellen DeGeneres Show” θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας – κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι’αυτό ζητώ συγγνώμη» έγραψε η Ντε Τζενέρις. «Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι’ αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο».

«Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε με γεωμετρική πρόοδο, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά» συνέχισε. «Έχουμε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο προσωπικό, μαζί με τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, και κάνουμε τα πρώτα βήματα για να τα εφαρμόσουμε. Η Warner Bros και η Έλεν Ντε Τζενέρις δεσμεύονται να διασφαλίσουν ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο στο σεβασμό και τις ευκαιρίες χωρίς αποκλεισμούς» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Warner Bros, η οποία πάντως δεν αναφέρθηκε προσωπικά στον Γκλάβιν, για τον οποίο υπήρξε και πλήθος καταγγελιών.

Η επιστολή έρχεται μετά από τις καταγγελίες εργαζομένων που περιέγραφαν ένα κλίμα τοξικότητας, επιθετικότητας και συχνά ρατσιστικών αστείων, αναφορικά με το χτένισμα ή τις ενδυματολογικές επιλογές ανθρώπων της εκπομπής, αλλά και την απαξιωτική συμπεριφορά της ίδιας της παρουσιάστριας απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν. Όπως έχει γίνει γνωστό, τόσο η εταιρεία, όσο και η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής “Ellen” έχουν αποστείλει εσωτερικό σημείωμα στο προσωπικό, βάσει τους οποίου ζητείται η αξιολόγηση και οι μαρτυρίες των εργαζομένων στην εκπομπή της παρουσιάστριας, προκειμένου να διαπιστωθούν καταγγελίες όλου του προηγούμενου διαστήματος για υποτιμητική, απαξιωτική, κάποτε και απολύτως απάνθρωπη αντιμετώπισή τους τόσο από στενούς συνεργάτες της παρουσιάστριας, όσο και από στελέχη σε διευθυντικές θέσεις της παραγωγής της εκπομπής της.Σχετικά Άρθρα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: Για ποιο λόγο είναι σε απόγνωση;

Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής.

Κούκλα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποζάρει στον φακό μετά τη γέννηση της κορούλας της (photo)

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κορούλα της και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έκανε την

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial