Έλενα Τσαβαλιά για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο…» (photos+video)

Έλενα Τσαβαλιά για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο…» (photos+video)

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Έλενα Τσαβαλιά και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι 17 χρόνια μαζί! Αν και κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν εκείνοι το διαψεύδουν.

Η ηθοποιός μίλησε με λόγια αγάπης για τη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο.

Είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός είπε ότι από τη στιγμή που επέλεξε να μην παίζει στο Δελφινάριο για να είναι δίπλα στον γιο τους, Χάρη «γράφουν» συνεχώς ότι χωρίζουν.Σχετικά Άρθρα

Γεωργία Βασιλειάδου: Θα πάθετε σοκ! Στην εφηβεία της ήταν μια…κούκλα! (photos)

H αείμνηστη ηθοποιός Γεωργία Βασιλειάδου, ήταν μια από τις κορυφαίες κωμικούς. Γεννήθηκε την 1η Γενάρη του 1897 και έφυγε από

ΦΟΥΡΕΙΡΑ- ΛΥΚΟΥΔΗΣ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης είναι μαζί ενάμιση χρόνο.

“Καυτές” Εξομολογήσεις! Πότε έκαναν SEX για πρώτη φορά οι Celebrities: (PHOTO)

Όσο διακριτικοί και να θέλουμε να παραμείνουμε,όταν αφορά σε τέτοιες δηλώσεις αγαπημένων ανθρώπων που έχουν εισβάλλει στις ζωές μας μέσω την

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial