Ελένη Δήμου για Λιγνάδη: «Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί… άργησαν να τον συλλάβουν» (video)

Ελένη Δήμου για Λιγνάδη: «Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί… άργησαν να τον συλλάβουν» (video)

Η Ελένη Δήμου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην κάμερα της εκπομπής, «Το Πρωινό».

H τραγουδίστρια ήταν πολύ αυστηρή στις δηλώσεις που έκανε για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη και εξήγησε πως οι κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του είναι πολύ βαριές και έτσι δε θα πρέπει να υπάρξει καμία επιείκεια.

«Δεν περιμένεις να ακούσεις αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια. Εκπλήσσομαι και ανακαλύπτω ακόμα και τον εαυτό μου.

Στην προκειμένη περίπτωση μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Και αργήσανε (να κάνουν τη σύλληψη). Επειδή έχω και μία προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα, με δικό μου παιδί, και άργησαν. Σημασία έχει ότι προλάβαμε. Αυτό έχει σημασία, είμαστε όλοι καλά και παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις, οι οποίες είναι ελπιδοφόρες γι’ αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τόσο τραυματικές εμπειρίες που πέρασαν.

Αυτά που έχει στην πλάτη του είναι αρκετά για να προσπαθήσει ο δικηγόρος του να τον υπερασπιστεί, αν και στην παιδεραστία νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει ανθρώπους νομικά, παρότι είναι η δουλειά τους αυτή και ο όρκος τους. Δεν χωράνε αστεία στην παιδεραστία, καμία επιείκεια απολύτως», είπε η Ελένη Δήμου.Σχετικά Άρθρα

Η νικήτρια του πρώτου Next Top Model περιμένει το πρώτο της παιδί! (photo)

Η Σεράινα Καζαμία έγινε γνωστή μέσα από το Next Τop Μodel, πριν από περίπου μια δεκαετία όπου κέρδισε την πρώτη

Το “Ξεσπασμα” του Ανδρέα Γεωργίου! Δείτε τo μήνυμα που ανέβασε στο Instagram μετά το Τουρκικό πραξικόπημα!

Ποιά ηταν η αντίδραση του ηθοποιού 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ BRAD PITT! Έχει μείνει μισός μετά το διαζύγιο (photo)

Αγνώριστος μήνες μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, ο ηθοποιός που έχει γίνει σκιά του παλιού καλού του εαυτού. 60

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial