Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Η αδερφή μου ζει στο ψυχιατρείο» (photos+video)

Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Η αδερφή μου ζει στο ψυχιατρείο» (photos+video)

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια σπάνια συνέντευξη του, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον με όσα εξομολογήθηκε.

Η συνέντευξή του ήταν κατάθεση ψυχής κι εξομολόγηση. Ο Κώστας Φαλελάκης κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικογένεια του.

«Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Ο πατέρας μου ποτέ δε σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο. Τη φρόντιζε και όταν πέθανε δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα 40 της είχαμε την κηδεία του», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Μάλιστα, τόνισε ότι τον αγαπά ακόμα πιο πολύ λόγω της στάσης που είχε προς την μητέρα του.

Αναφερόμενος στην μητέρα του, αποκάλυψε στο «The 2night Show»: «Υποτροπίασε λίγο μετά που γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή εννέα χρόνια μικρότερη… που ακολούθησε την παράδοση της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο. Μεγάλωσα με αυτό τον φόβο. “Γιατί όχι σ’ εμένα”. Για αυτό ανέπτυξα έναν μηχανισμό εκλογίκευσης σπαστικό.».

Στην αμείλικτη κοινωνία του χωριού είσαι το “παιδί της τρελής”».Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial