Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε τον γάμο της! Τι συνέβη; (video)

Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαλε τον γάμο της! Τι συνέβη; (video)

Η ερμηνεύτρια είναι μια από τις πιο ξεχωριστές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει επιλέξει να διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τις κάμερες.

Πριν από λίγους μήνες είχε πει δημόσια πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 16 χρόνια σύντροφο της με πολιτικό γάμο.

Σήμερα, λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή του Alpha πως ο γάμος αναβλήθηκε προς το παρόν, λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων.

Ο λόγος για την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

«Δεν έγινε ο γάμος τελικά, θα γίνει αργότερα γιατί είχαμε κάποια θέματα οικογενειακά, υγείας κλπ… Περιμένουμε να στρώσουν τα πράγματα για να γίνει σωστά. Συζώ με τον ίδιο άνθρωπο 16 χρόνια, οπότε νιώθω ήδη παντρεμένη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική και δεν είχα καμία κάψα αν θα βγάλω δίσκο ή αν θα γίνω διάσημη.

Δηλαδή, εκεί είναι το πρόβλημα για μένα… Όταν στην ουσία δεν σ’ αρέσει η μουσική, αλλά το να είσαι διάσημος. Αν θες να είσαι διάσημος, είναι μια άλλη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Αδριάνα Μπάμπαλη.Σχετικά Άρθρα

Βόμβα: Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια! Το δημοσίευμα και οι φήμες…

Είναι μια σχέση που κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτή δεν επιβεβαίωσε ποτέ. Ούτε και διέψευσε όμως! Η σχέση της

Αλέξης Γεωργούλης: Μένει σπίτι και παίζει κιθάρα μπροστά στο τζάκι! (video)

O γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, θέλησε να δείξει σε όλους πως ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών και μένει

Ο David και η Victoria Bechkam… ξαναπαντρεύτηκαν!

Το λαμπερό ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial