Ένα ξεχωριστό πάρτι στην παραλιακή με μοναδικές δημιουργίες του Οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Ένα ξεχωριστό πάρτι στην παραλιακή με μοναδικές δημιουργίες του Οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Το φετινό party του Ιεκ Άλφα ήταν ξεχωριστό. Από νωρίς το απόγευμα το Daya Wonderland Penarrubia ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Οι σπουδαστές του, με πρωτότυπα show έδωσαν »ρεσιτάλ επιτυχίας» κι η βραδιά έκλεισε με παρουσίαση της collection του Οίκου Μόδας Τρανούλη. Πλήθος επωνύμων, sports celebrities και διακεκριμένων προσωπικοτήτων έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων ο Κώστας Φραγκολιάς, η Άντζελα Δημητρίου, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Αναστάσιος και Θεόδωρος Τρανούλης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας,ο Παναγιώτης Βαζαίος, ο Σοφοκλής Ξυνής, κ.ά.

Θεόδωρος Τρανούλης,Λία Μιαχαηλίδου (διευθύντρια του ΙΕΚ ΆΛΦΑ  Αθήνας),Σήφης Βενάκης,Κώστας Φραγκολιάς,Σοφοκλής Ξυνής(καθηγητής,συγγραφέας & προεδρος του Εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή), Γιάννης Κοντοές, Ντανιέλ Μπατίστα, Δανάη Σημαντηράκη και Δημήτρης  Σαρρής.

Ο σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης κι ο Σοφοκλής Ξυνής


Ο σχεδιαστής Αναστάσιος Τρανούλης με τη Μαλαματένια Ταμπουρέα


Σπουδάστρια του Ιεκ Αλφα


Θεόδωρος Τρανούλης,Άντζελα Δημητρίου,Γιώργος ΚαρατζάςΣχετικά Άρθρα

Βάλε χρώμα στις εμφανίσεις σου!! (photos)

Μπορεί το μαύρο να είναι το basic χρώμα στις χειμερινές μας εμφανίσεις υπάρχει όμως και η ανάγκη να προσθέσουμε λίγο χρώμα.

Νατάλια Βοντιάνοβα: Ζωή σαν παραμύθι, ΑΛΛΑ με συμβιβασμούς…

Το ψευδώνυμο Supernova υπολείπεται για αυτό το μοντέλο του οποίου η ιστορία μοιάζει με παραμύθι, αφού καμία άλλη ιστορία ζωής

Φόρεσε το πλεκτό σου φόρεμα με στιλ

Αναρωτιέσαι πώς να φορέσεις το πλεκτό σου φόρεμα σωστά και με στιλ; Για αρχή επιλέξτε ένα σε σχέδιο, χρώμα και ποιότητα που

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial