Επική η διαφήμιση του Jumbo για το Πάσχα με τον Γαϊτάνο! (video)

Επική η διαφήμιση του Jumbo για το Πάσχα με τον Γαϊτάνο! (video)

Οι διαφημίσεις των Jumbo γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης! Κυρίως λόγω των ιδιαίτερων στίχων των σποτ τους αλλά και των πρωταγωνιστών τους. Κατερίνα Στανίση, «Λαίδη» Άντζελα και Παναγιώτης Ψωμιάδης έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας!

Τώρα λοιπόν, το σύμβολο του ελληνικού Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ο… μεγάλος σταρ της φετινής διαφήμισης της εταιρείας παιχνιδιών!

Το spot ξεκινάει με τον Γαϊτάνο να ψέλνει μέσα στο σπίτι του, όταν χτυπάει το τηλέφωνο του και του ζητούν να είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο διαφημιστικό. Όταν απαντάει «αν είναι κάτι που μου ταιριάζει», το επόμενο καρέ τον δείχνει ως άλλο… Πόντιο Πιλάτο να νίπτει τας χείρας του και η επιστροφή στο τηλεφώνημα συνοδεύεται από την ατάκα «Πλάκα μου κάνετε;».

Αμέσως η εικόνα δείχνει το πουγκί με τα τριάντα αργύρια να είναι στον αέρα πριν προσγειωθεί μέσα στα χέρια του Ιούδα-Γαϊτάνου, ο οποίος απορρίπτει και αυτή την επιλογή με τις λέξεις «Όχι, αποκλείεται».

Η τρίτη σκηνή τον δείχνει ως Πέτρο Γαϊτάνο να βαδίζει μαζί με άλλους πιστούς λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, όταν μια κυρία με την λαμπάδα της βάζει φωτιά κατά λάθος στην πλούσια κόμη του. Εκεί απαντάει «Βρε παιδιά τρελαθήκατε;» και αποδέχεται τελικά τον ρόλο του νονού που επιλέγει λαμπάδα για το βαφτιστήρι του, σε ένα σποτ που έγινε ήδη viral.

Απολαύστε το:

Jumbo Πάσχα 2019 – Πέτρος Γαϊτάνος

H φετινή μας Πασχαλινή καμπάνια, κρύβει ένα γεμάτο αγάπη μήνυμα και τον άνθρωπο που μπορεί να το εκφράσει. Τον άνθρωπο που αποτελεί την μετουσίωση των άγιων αυτών ημερών. Τον Πέτρο Γαϊτάνο! Καλό Πάσχα!Νονοί, μην ξεχάσετε τη λαμπάδα και ηλεκτρονικά, εδώ: http://bit.ly/2YJUeX1

Publiée par Jumbo sur Lundi 1 avril 2019Σχετικά Άρθρα

Απίστευτη οφθαλμαπάτη! Νομίζετε ότι βλέπετε έναν λύκο; Κοιτάξτε πιο καλά… (video)

Ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχουμε, με μία απίστευτη οφθαλμαπάτη, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αξίζει να το δείτε

Επικό βίντεο! Ερωμένη ντύθηκε νυφούλα και πήγε στο γάμο του εραστή της! (video)

Στη Νότιο Αφρική, σε έναν γάμο, εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, όταν εμφανίστηκε στη γαμήλια τελετή η ερωμένη του γαμπρού… ντυμένη

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial