Επικίνδυνα τα κραγιόν! Προκαλούν καρκίνο και Αλτσχάιμερ

Επικίνδυνα τα κραγιόν!  Προκαλούν καρκίνο και Αλτσχάιμερ

Ποια είναι τα επικίνδυνα κραγιόν και λιπ-γκλος που προκαλούν καρκίνο και Αλτσχάιμερ; Με ποιο είδος καρκίνου συνδέονται τα κραγιόν;

Ανατροπή στην καθημερινότητα πολλών γυναικών αναμένεται να φέρει έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς επιστήμονες ανακάλυψαν πως πληθώρα κραγιόν και λιπ-γκλος συνδέονται με τον καρκίνο του στομάχου και των πνευμόνων. Βέβαια να αναφέρουμε ότι είναι ένα θέμα που αφορά και τους άντρες οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τις τοξικές ουσίες, μέσω του φιλιού.

Ειδικότερα, η μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Berkeley, που ανέλυσε τα συστατικά των 32 πιο διαδεδομένων κραγιόν και λιπ-γκλος, ανέδειξε ότι μερικά από τα καλλυντικά για τα χείλη, και κυρίως οι χρωστικές ουσίες που αυτά περιέχουν, βρίθουν τοξικών ουσιών, όπως χρώμιο και κάδμιο, και μάλιστα σε ποσότητα άκρως επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία. Οι τοξικές αυτές ουσίες συνδέονται με τη δημιουργία καρκίνου σε πνεύμονες και στομάχι. Έτσι, οι περισσότερες γυναίκες, θέτουν το εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο, κάθε φορά που χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα.

Οι ερευνητές, επίσης, προειδοποίησαν πως σε μερικά από τα λιπ-γκλος, εμφανίζονται ανησυχητικές ποσότητες αλουμινίου και μαγγανίου. Οι μελέτες έχουν δείξει, πως το αλουμίνιο συνδέεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ αντίστοιχα, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το μαγγάνιο και τις απότομες μεταβολές στη διάθεση, τα προβλήματα μνήμης αλλά και ανωμαλίες των νεύρων.

Στη συγκεκριμένη έρευνα, δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των εταιρειών των προϊόντων που εξετάστηκαν, παρά μόνο πως «τα προϊόντα επιλέχθηκαν μέσα από τη ψηφοφορία έφηβων Bρετανίδων, οι οποίες επέλεξαν ποια είναι τα αγαπημένα τους καλλυντικά».

Ποια είναι τα επικίνδυνα κραγιόν τα οποία προκαλούν καρκίνο; Τι περιέχουν αυτά τα κραγιόν; Τι πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες;

Ο μόλυβδος είναι μία χημική ουσία, η οποία προκαλεί καρκίνο. Δυστυχώς πολλά κραγιόν περιέχουν μόλυβδο.

Όσο περισσότερο μόλυβδο περιέχουν τα κραγιόν τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για καρκίνο.

Οι γυναίκες πρέπει ιδιαίτερα να προσέχουν τα κραγιόν που κατασκευάστηκαν για να διαρκούν περισσότερο. Αυτά περιέχουν και τον περισσότερο μόλυβδο. Εάν το κραγιόν διατηρείται πιο πολύ από τα συνηθισμένα, οφείλεται στο ότι περιέχει υψηλό ποσοστό μόλυβδου. Άρα υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να προκαλέσει καρκίνο.

 

Δοκιμάστε αυτό το τεστ:

1.Βάλτε λίγο κραγιόν στο χέρι σας.

2.Με ένα χρυσό δαχτυλίδι τρίψτε το χρώμα.

  1. Αν το χρώμα του κραγιόν γίνει μαύρο, τότε ξέρετε ότι περιέχει μόλυβδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αν βρεθείτε ποτέ εκεί, μην το φάτε για κανέναν λόγο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Εξομολογήσεις γυναικών! Δείτε αυτά που μας “ξενερώνουν” απίστευτα ..στο sex

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: «Εγκληματίες αυτοί που τον άφησαν να φύγει έτσι»

Πηγή:fimes.grΣχετικά Άρθρα

Έρευνα: Ώρες ύπνου και ψυχική και σωματική υγεία!

Προσχέδιο έρευνας για τη δημόσια υγεία, η οποία πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα από τον Υπουργό Υγείας της Βρετανίας Ματ

Οι 10 πρωινές συνήθειες που σας βοηθούν να χάσετε βάρος!

Το αδυνάτισμα πολλές φορές μας φαίνεται βουνό! Οι πειρασμοί είναι πολλοί και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν βοηθάει. Όμως ανεξάρτητα

Αυτή η άσκηση υπόσχεται τέλειο σώμα και θωρακίζει τον εγκέφαλο από ασθένειες!

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας. Όσο πιο συχνά γυμναζόμαστε, τόσο καλύτερη υγεία έχουμε.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial