Επίπεδη κοιλιά: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε για να την αποκτήσετε!

Επίπεδη κοιλιά: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε για να την αποκτήσετε!

H αλήθεια είναι πως μαγικές δίαιτες ή χάπια που να χαρίζουν επίπεδη κοιλιά, δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά κάποιες τροφές όταν τις αποφεύγετε μπορεί να μειώσουν το φούσκωμα και να ξυπνήσετε την επόμενη μέρα με επίπεδο στομάχι.

Όλες επιθυμούμε να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά, κυρίως τώρα που είναι καλοκαίρι και βγαίνουμε στις παραλίες. Όμως ως γνωστόν το κοιλιακό λίπος είναι το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Έτσι ενώ μπορεί να γυμνάζεστε διαπιστώνετε ότι η κοιλιά σας παραμένει φουσκωμένη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί πέρα από τα λίπη και τη ζάχαρη, υπάρχουν και κάποιες τροφές που ενώ φαίνονται ακίνδυνες, μπορεί να πρήξουν την κοιλιά. Τι πρέπει να κάνετε; Απλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρακάτω τροφές, κυρίως πριν βγείτε στην παραλία.

Συσκευασμένοι χυμοί
Αν είστε αποφασισμένοι να ξεφορτωθείτε το λίπος της κοιλιάς, πρέπει να σταματήσετε την κατανάλωση προπαρασκευασμένων φρουτοχυμών. Περιέχουν κρυφή ζάχαρη που αυξάνει το λίπος στην κοιλιά.

Πολύ αλάτι
Οι τροφές με πολύ αλάτι όχι μόνο βλάπτουν την υγεία αλλά επίσης προκαλούν κατακράτηση υγρών που έχει ως αποτέλεσμα το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς.

Τηγανητά
Ίσως είναι το πιο αναμενόμενο που περιμένετε να ακούσετε. Τα τηγανητά λειτουργούν σαν σφουγγάρι που απορροφά τα κορεσμένα λιπαρά, τα οποία ξεγελούν τον εγκέφαλο και δεν συνειδητοποιείτε την ποσότητα τροφής που καταναλώνετε.

Γαλακτομικά
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα προκαλούν φούσκωμα στην κοιλιά και καλό είναι να τα αποφεύγετε για λίγο καιρό αν θέλετε να ξεπρηστείτε.Σχετικά Άρθρα

Βάφετε συχνά τα νύχια σας; Δείτε ποιους κινδύνους κρύβει …το βερνίκι των νυχιών!

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών βάφει τα νύχια της… Αλλά, γνωρίζατε ότι το βερνίκι νυχιών περιέχει χημικά συστατικά τα οποία

Το ρύζι κάνει θαύματα: Εξαφανίζει τις ρυτίδες!

Μια καταπληκτική μάσκα προσώπου που θα λετρέψεις …

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial