Έρευνα: Είναι τελικά καλό να κάνουμε σεξ μετά από τον τσακωμό;

Έρευνα: Είναι τελικά καλό να κάνουμε σεξ μετά από τον τσακωμό;

Μέχρι σήμερα πίστευες ότι ο καλύτερος τρόπος για να ζητήσεις συγγνώμη από την/τον σύντροφο σου και να βελτιώσεις το κλίμα μεταξύ σας μετά από έναν έντονο καυγά είναι να την/τον ρίξεις στο κρεβάτι.

Μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο συγκεκριμένο ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να κάνουμε σεξ μετά από έναν τσακωμό με τον σύντροφο μας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μπάκνελ της Πενσυλβάνια και αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν άντρες και γυναίκες σε 2 ομάδες. Αρχικά η πρώτη ομάδα έγραψε σε ένα χαρτί τι ακριβώς κάνει μετά από έναν καβγά με τον αγαπημένο του. Αμέσως μετά, η δεύτερη ομάδα διάβασε τις σημειώσεις της πρώτης ομάδας και βαθμολόγησε τις απαντήσεις.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας είδαμε πως οι περισσότεροι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ για να συμφιλιωθούν με τη σύντροφο τους ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος να λυθεί ένας τσακωμός είναι με συζήτηση και επικοινωνία.

Σύμφωνα πάντως με ειδικούς σε θέματα σχέσεων αυτός είναι όντως ο πιο σωστός τρόπος για να λυθεί ένας καβγάς. Δεν είναι κακό το να κάνεις σεξ αλλά είτε πριν το σεξ είτε μετά καλό θα ήταν να συζητηθεί το πρόβλημα που έχεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσετε να το λύσετε.

Ο επικεφαλής της έρευνας πρόσθεσε: «Από τη μία δεν θέλει να σε χάσει, θέλει να σε κρατήσει κοντά της και να τα ξαναβρεί μαζί σου. Από την άλλη, δεν βλέπει από μέρους σου διάθεση για συζήτηση. Ουσιαστικά, καταλήγει να προσποιείται ότι επιθυμεί και εκείνη τη σεξουαλική πράξη όσο και εσύ, την ώρα που απλά θέλει να ακούσει ένα συγγνώμη και να το ανταποδώσει. Είναι πλάνη να πιστεύουμε ότι τα προβλήματα και οι διαφωνίες λύνονται μέσω του σεξ. Η επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος εξομαλύνσεις των διαφορών ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που σημαίνει υγιής σχέση».Σχετικά Άρθρα

Λευκορωσία: Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων! (Video)

Οι πωλήσεις για μια εταιρία εργαλείων στη Λευκορωσία δεν πήγαιναν καλά. Οι υπεύθυνοι έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να διαφημίσουν

Πανεπιστήμιο στη Βρετανία εισάγει μάθημα πορνό!

Από το 2020, οι φοιτητές της σχολής Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ στη Μεγάλη Βρετανία, θα μπορούν να

Επανάσταση στο σεξ: Νέα συσκευή ηδονής για όλους! (Video)

Στην πραγματικότητα, το Enby είναι μια εύπλαστη, πολυμορφική και πολυχρηστική επιφάνεια που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως δονητής, είναι ως

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial