Έρευνα: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι;

Έρευνα: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι;

Υπάρχουν γυναίκες που όταν κάνουν σεξ το μαθαίνει όλη η γειτονιά από τις φωνές τους και εσύ γεμάτος αυτοπεποίθηση, αναρωτιέσαι τι φοβερός που είσαι και πόσο σωστά το κάνεις!

Μέχρι τώρα πίστευες πως οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ για να εκφράσουν τη χαρά και την ικανοποίηση που τους προσφέρεις.
Λυπούμεθα που θα σε στεναχωρήσουμε αλλά η αλήθεια σύμφωνα με έρευνα…είναι άλλη!

Έρευνα του βρετανικού University of Leeds, αναφέρει πως οι γυναίκες φωνάζουν απλά για να διεγείρουν τον σύντροφό τους. Η έρευνα έγινε σε γυναίκες μεταξύ 18-48 ετών και μία στις 7 γυναίκες απάντησε πως φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου της.

Το τεράστιο 90% ανέφερε πως απλά φωνάζει για να τον ευχαριστήσουν και να του τονώσουν το… ηθικό!

Μάλιστα η έρευνα αναφέρει πως το ποσοστό που φωνάζει λόγω οργασμού, το κάνει κυρίως για τα προκαταρκτικά και όχι τόσο για το σεξ (εκτός από τις γυναίκες που τελειώνουν με κολπικό οργασμό).

Οι σεξολόγοι εξηγούν ακόμα, πως και τα πρότυπα που προωθεί το Χόλιγουντ ευθύνονται γι’ αυτήν τη συμπεριφορά των γυναικών, αφού σε αρκετές ταινίες με ερωτικές σκηνές, οι ηθοποιοί εμφανίζονται να φωνάζουν από ευχαρίστηση και έτσι οι γυναίκες μιμούνται αυτήν τη συμπεριφορά.Σχετικά Άρθρα

Ποιος είναι τελικά ο sexy αστυνομικός που έχει κάψει τις καρδιές των γυναικών; (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ έκανε γυμνή φωτογράφηση και to internet πήρε φωτιά.

Ξανθιά VS μελαχρινή! Τι προτιμούν οι άνδρες σύμφωνα με έρευνα;

Τελικά τι προτιμούν οι άντρες τις ξανθές η τις μελαχρινές; Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλά τεστ από ψυχολόγους και διαφορά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial